Sidan innehåller annonslänkar
MSI

MSI Optix MAG342CQR / 34" / WQHD / 1ms / 144Hz / Curved

Jämför produkt MSI Optix MAG342CQR / 34" / WQHD / 1ms / 144Hz / Curved online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MSI Optix MAG342CQR / 34" / WQHD / 1ms / 144Hz / Curved i kategorin Bildskärm här hos oss.

Produktinformation

Optix MAG342CQRVisualisera din seger med MSI MAG342CQR Curved Gaming™-skärm. Utrustad med en 3440x1440, 144hz uppdateringsfrekvens, 1ms svarstidspanel, kommer MAG342CQR att ge dig den fördel du behöver för att ta ner dina motståndare.

MAG342CQR är byggd med adaptiv synkronisering och kan matcha skärmens uppdateringsfrekvens med din GPU för ultrasmidigt spel. Se till att du kan träffa ditt mål med all den senaste tekniken inbyggd i MSI Curved Gaming™-skärm för tävlingsinriktade spel.144Hz Uppdateringsfrekvens och 1ms svarstidMSI-spelmonitorer är utrustade med en 144Hz uppdateringsfrekvens + 1ms svarstid VA LED-panel som har störst fördel i snabbrörliga spelgenrer som förstapersonsskjutare, fighters, racing-simmar, realtidsstrategi och sport.

Den här typen av spel kräver mycket snabba och exakta rörelser, som en ultrahög uppdateringsfrekvens och snabb svarstidsmonitor kommer att sätta dig före dina konkurrenter.HDR ReadyMSI Optix spelmonitor är utrustad med HDR-teknik som kan producera bilder med fler detaljer, bredare färgomfång och se mer ut som det som ses av det mänskliga ögat jämfört med traditionella monitorer.Night VisionOavsett om hela skärmen är mörk eller bara några få delar har tunga skuggor. Låt världens första smarta svarta tuner förgylla din dag genom att ta fram de fina detaljerna i mörka områden.Adaptive SyncMSI Optix MAG342CQR är byggd med Adaptive Sync-teknik för att uppnå jämna bilder för ditt spelande.

Adaptive Sync-tekniken synkroniserar uppdateringsfrekvensen på din bildskärm med din GPU för att eliminera skärmrevor eller stamning. Den ultrasläta och fördröjningsfria grafiken som Adaptive Sync ger gör att du kan njuta av spelet som det var tänkt att avnjutas. .

Se även andra produkter från Bildskärm

Snabbfilter
AOC
ASUS
BenQ
Visa fler
Sortera
Produkter från kända varumärken
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter