Sidan innehåller annonslänkar
MSI

MSI G2712 / 27" / IPS / 1080p / 1ms / 170Hz / DP,2xHDMI / VESA / FreeSync

Beställ MSI G2712 / 27" / IPS / 1080p / 1ms / 170Hz / DP,2xHDMI / VESA / FreeSync på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten MSI G2712 / 27" / IPS / 1080p / 1ms / 170Hz / DP,2xHDMI / VESA / FreeSync inom kategorin Bildskärm.

Produktinformation

Färgstark skärm med hög uppdateringsfrekvens• IPS-panel med Wide Color Gamut.• 170 Hz uppdateringshastighet och 1 ms responstid.• Adaptiv synkronisering med FreeSync Premium.• Kantlös design och stöd för VESA-fäste.• Skonsam anti flimmer-teknologi och lågt blått ljus . .

Se gärna också

ASUS ROG XG49VQ Curved / 49" / VA / 3840 x 1080 / 144 Hz / 4ms / HDMI,DP / FreeSync / VESA

Redo för en riktigt riktigt stor gamingskärm? Om du vill ha en av de största skärmarna som samtidigt har tekniken för att klara av att ge dig en bra spelupplevelse är det här en skarp kandidat. Förutom storleken så sitter den även inne på en imponerande uppdateringsfrekvens på 144Hz för att ge dig den följsammaste och mjukaste spelupplevelsen. Använder du ett grafikkort från AMD kan du utnyttja FreeSync 2 mjukvaran i skärmen som tillgodoser att du får ännu lägre latens, bättre ljusstyrka och kontraster. Skärmen stödjer även bild-för-bild. En teknik som innebär att du kan dela upp din stora skärm i till exempel två 27". ROG Strix XG49VQ KÖR STÖRRE ÄN ULTRABRETT ROG Strix XG49VQ är en superultrabred spelskärm på 49 tum med en smidig uppdateringsfrekvens på 144 Hz som erbjuder den ultimata fängslande spelupplevelsen. Den innehåller Radeon™ FreeSync 2 HDR-teknik (High Dynamic Range) med DCI-P3 90 % professionellt färgomfång och har en DisplayHDR™ 400-certifiering.   UPPLEV DEN SUPERULTRABREDA SKÄRMEN Spelskärmen ROG Strix XG49VQ på 49 tum med en kurvatur på 1800 R levererar den ultimata fängslande spelupplevelsen och ger extra flexibilitet för multitasking. Med proportionerna 32:9 erbjuder den superultrabreda skärmen samma vy som två 27-tums skärmar som står bredvid varandra, utan att det är kanter och ett mellanrum i vägen.   SNABB UPPDATERINGSFREKVENS PÅ 144 HZ ROG Strix XG49VQ erbjuder en ultrasnabb uppdateringsfrekvens på 144 Hz, vilket säkerställer att till och med de snabbaste spelen med de högsta visningsinställningarna förblir jämna och helt fria från lagg.   RADEON FREESYNC™ 2 HDR-TEKNIK FÖR SMIDIGT SPELANDE ROG Strix XG49VQ har FreeSync™ 2 HDR-teknik som levererar en smidig grafik med låg latens och bättre ljusstyrka och kontraster. FreeSync 2 fastställer bearbetning med låg latens för både standard- och HDR-innehåll, vilket eliminerar inmatningslaggningen som associeras med HDR-innehåll. HDR-TEKNIK (HIGH DYNAMIC RANGE) MED DCI-P3 90 % OCH DISPLAYHDR™ 400 För att kunna leverera den bästa HDR-upplevelsen testar ROG varje skärm innan de fraktar ut dem för att säkerställa att de uppfyller DisplayHDR™ 400-certifieringen. För att uppfylla den här standarden är den högsta luminansen för ROG Strix XG49VQ 400 cd/m2, vilket är 50 % högre än för en typisk skärm med ett standarddynamiskt omfång. XG49VQ levererar även DCI-P3 90 % färgomfång och kontrastprestanda.  

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bildskärm

Snabbfilter
AOC
ASUS
BenQ
Visa fler
Sortera
Produkter från kända varumärken
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter