Sidan innehåller annonslänkar

ASUS VA27EHE / 27" / IPS / 1920 x 1080 / 75 Hz / HDMI,VGA / FreeSync / VESA

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Asus VA27EHE 27" ASUS VA27EHE är en 27" bildskärm som med IPS-panel och Full HD-upplösning ger dig skarpa bilder med utmärkt färgåtergivning. Dess tunna kanter ger dig en större virtuell arbetsyta, samt att dess VESA-standard gör att du kan hänga upp den på väggen och få mer arbetsyta på skrivbordet.

VA27EHE ger dig dessutom tillgång till funktioner som Adaptive-Sync, Flicker Free-teknik, ASUS Blue Light Filter och breda betraktningsvinklar på 178°. Med din nya skärm medföljer det även en VGA-kabel.Adaptive-SyncAdaptive-sync ser till att ditt grafikkort och din skärm hela tiden kommunicerar med varandra, vilket gör att de kan anpassa sig så att skärmen uppdaterar i samma takt som grafikkortet.

Du får bättre bildåtergivning och flyt utan tearing, oavsett vilket actionfyllt spel du spelar.GamePlus-funktionerTa kontroll i dina favoritspel, skärmen har en snabbtangent för att aktivera OSD-crosshair och timerfunktionen. Välj mellan fyra olika crosshairs för att passa din spelmiljö och hålla koll på spawn-tider med timern.ASUS-exklusiva SpendidPlus™ teknologiASUS har höjt ribban genom att utrusta skärmen med ytterligare teknik för att ge dig en så levande bildupplevelse som möjligt.

VA27EHE erbjuder nya SplendidPlus™ Video Intelligence Technology som optimerar video- och bildvisning genom att förbättra ljusstyrka, kontrast och skärpa.ASUS Blue Light FilterDenna skärm har dessutom ASUS Blue Light Filter som skyddar dig från skadligt blått ljus. Du kommer enkelt åt och kan välja mellan fyra olika filterinställningar direkt på skärmen.

Växla enkelt mellan inställningarna för att hitta det läget som passar dig. Den första lämpar sig för webbsurf, den andra för film och foton, den tredje för läsning och den sista för mörkare skärminnehåll.Breda betraktningsvinklarFå levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån.

Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärm på ett helt nytt sätt.Flicker Free-teknikFlicker-Free-teknik reducerar flimmer och ger dig en bekväm videovisnings- och spelupplevelse. Färre tillfällen med trötta ögon och andra hämmande effekter när du är uppslukad i långa och utdragna datorsessioner. .

Bildskärm från andra varumärken

Upp till 41% rabatt
Acer Predator XB273UKF / 27" / WQHD / IPS / 300Hz / 1ms / DP, HDMI / HDR600 / Freesync

Bildskärm från Acer

Se vad Acer har inom Bildskärm.
ASUS MB166C / 15" / IPS / 1920 x 1080 / 60 Hz / 5ms / USB-C

Bildskärm från ASUS

Se vad ASUS har inom Bildskärm.
BenQ PD3205UA / 32" / IPS / 4K / 5ms / HDMI, DP, USB-C / Högtalare

Bildskärm från BenQ

Utforska allt inom Bildskärm från BenQ.
LG 27GR95QE / 27" / OLED / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / 2xHDMI,DP,USB-C / FreeSync / VESA

Bildskärm från LG

Missa inga bra priser på Bildskärm från LG.
AOC AG276QZD / 27" / OLED / 2560x1440 / 240 Hz / 0,3ms / 2xHDMI,DP,USB-C / FreeSync, G-Sync / VESA

Bildskärm från AOC

Missa inga bra priser på Bildskärm från AOC.
Corsair Xeneon 27QHD240 / 27" / OLED / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / 2xHDMI,DP,USB-C / FreeSync

Bildskärm från Corsair

Här har vi samlat Bildskärm från Corsair.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024