Sidan innehåller annonslänkar

ASUS TUF VG27WQ1B Curved 165 Hz (OC) / 27" / VA / 2560 x 1440 / 144 Hz / 1ms / HDMI,DP / FreeSync

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

TUF GAMING VG277Q1A – Allt du behöver för smidig gamingTUF Gaming VG27WQ1B är en böjd 27-tums WQHD-skärm (2560 x 1440) med en ultrasnabb 165 Hz-uppdateringsfrekvens som är designad för professionella gamers och de som vill ha uppslukande gamingupplevelser. Specifikationerna är imponerande, men inte det bästa som VG27WQ1B har att bjuda på.

Den imponerande böjda skärmen har 165 Hz i uppdateringsfrekvens och adaptiv synkroniseringsteknik (FreeSync™ Premium) för extremt lättflytande gameplay utan tearing eller hackningar (stuttering).27-tums uppslukande böjning27-tums WQHD-panelen (2560 x 1440) i TUF Gaming VG27WQ1B levererar en häpnadsväckande bild från alla vinklar med en 1500R-krökning som ser till att allapunkter är på samma avstånd från dina ögon. Det gör skärmen mer behaglig – även när den används länge – och låter dig njuta av en bred betraktningsvinkel med mindre förvrängning och färre färgskiftningar när du spelar och tittar på film.165 Hz i uppdateringsfrekvensTUF Gaming VG27WQ1B med 165 Hz* i uppdateringsfrekvens eliminerar lagg och rörelseoskärpa och ger dig överhanden i förstapersonskjutare och racing-, realtidsstrategi- och sportspel.

Den ultrasnabba uppdateringsfrekvensen gör att du kan spela med de högsta grafikinställningarna så att du reagerar direkt på vad som händer på skärmen.*Vissa grafikkort/GPU kan stödja 165 Hz-grafikkällor (HDMI-port). Observera att överklockningsfunktion/prestanda beror på grafikprocessorerna och innehållet som visas.

ASUS bara erbjuder denna funktion. Prestanda eller biverkningar efter aktivering garanteras inte.SPELFÖRBÄTTRINGARExtreme Low Motion Blur-teknik – Har den senaste ASUS-exklusiva Extreme Low Motion Blur-tekniken med 1 ms MPRT* för att eliminera utsmetning och rörelseoskärpa, och gör att föremål i rörelse ser skarpare ut, så att spelet blir mer flytande och lyhört.Multi HDR Mode – Nu kan du välja mellan flera HDR-lägen för att anpassa skärmens HDR-prestanda beroende på olika scenarionASUS Shadow Boost-teknik – förtydligar mörka områden i spelet utan att överexponera ljusare områden, förbättrar den övergripande visningen samtidigt som det blir lättare att upptäcka fiender som gömmer sig i mörka områden på kartan.GamePlus – Den ASUS-exklusiva och integrerade GamePlus hotkey-knappen erbjuder förbättringar inuti spelet för att hjälpa dig få ut mer av ditt spel.

Denna funktion är utvecklad med feedback från professionella gamers och ger dem en möjlighet att träna och förbättra sina gaming-färdigheter.GameVisual – ASUS GameVisual-teknik har sju förinställda skärmlägen som optimerar bilden efter olika typer av innehåll. Denna unika funktion kan enkelt nås via en snabbknapp eller skärmens inbyggda inställningsmeny.Flicker-Free-teknik – Flicker-Free-tekniken reducerar flimmer och minimerar ögonansträngning så att det blir mer behagligt att spela långa spelsessioner.Ultra-Low Blue Light-teknik – ASUS Ultra-Low Blue Light-teknik minskar mängden potentiellt skadligt blått ljus från skärmen.

Det finns fyra olika filterinställningar för att kontrollera mängden blått ljus.Omfattande anslutningarOmfattande anslutningsmöjligheter, inklusive DisplayPort (v1.2), HDMI (v2.0) och hörlursuttag, stöder en stor mängd multimedieenheter.Ergonomisk designTack vare ett ergonomiskt utformat stativ har TUF Gaming VG27WQ1B justeringar av lutning och vridning så att du enkelt kan hitta din perfekta position. Skärmen är dessutom VESA-kompatibel för väggmontering. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bildskärm från andra varumärken

Upp till 44% rabatt
Samsung LS32BG700EUXEN / 32" / IPS / 3840 x 2160 / 144 Hz / 1ms / 2xHDMI,DP / FreeSync/G-Sync

Bildskärm från Samsung

Här har vi samlat Bildskärm från Samsung.
Upp till 41% rabatt
Acer Predator XB273UKF / 27" / WQHD / IPS / 300Hz / 1ms / DP, HDMI / HDR600 / Freesync

Bildskärm från Acer

Se vad Acer har inom Bildskärm.
Upp till 30% rabatt
AOC C27G2ZE/BK / 27" / VA / 1920 x 1080 / 240 Hz / 0.5ms / 2xHDMI,DP / FreeSync / VESA

Bildskärm från AOC

Missa inga bra priser på Bildskärm från AOC.
Upp till 27% rabatt
MSI PRO MP341CQ Curved / 34" / VA / 3440 x 1440 / 100 Hz / 4ms / 2xHDMI,DP / VESA

Bildskärm från MSI

Visa produkter inom Bildskärm från MSI.
Upp till 13% rabatt
Philips  24M1N3200ZS/00 / 24" / 1920x1080 IPS / 165hz / 1ms / 1100:1 / FreeSync / 2xHDMI/DP

Bildskärm från Philips

Här har vi samlat Bildskärm från Philips.
BenQ ScreenBar e-Reading lamp

Bildskärm från BenQ

Missa inga bra priser på Bildskärm från BenQ.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024