Sidan innehåller annonslänkar

ASUS ROG Swift PG32UQXR / 32" / IPS / Mini LED / 3840x2160 / 160Hz / 1ms / 2xHDMI,2xDP / FreeSync

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

ASUS ROG Swift PG32UQXRROG Swift PG32UQXR är den främsta 4K 160Hz DP2.1-spelmonitorn. Swift PG32UQXR är utformad för att leverera otroligt verklighetstrogna spelbilder och har 576 oberoende mini LED-zoner som ger en toppljusstyrka på 1000 nits, m edan quantum-dot-teknik möjliggör över en miljard färger för noggrannhet och jämnare graderingar.

KRAFTEN ATT IMPONERASwift PG32UQXR använder 576-zons mini LED-bakgrundsbelysning med FALD-teknik (full-array local dimming) för att visa upp de ljusaste vita och mörkaste svarta nyanserna för verklighetstrogna HDR-bilder med otrolig kontrast och minimala haloeffekter. Med en toppljusstyrka på 1000 nits verkar små detaljer i spelet som gatubelysning och mynningsblixtar ljusare och mer realistiska än någonsin tidigare.HÄPNADSVÄCKANDE FÄRGSwift PG32UQXR har quantum-dot-teknik för att erbjuda ett 96 % DCI-P3-färgomfång av biostandard.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024