Sidan innehåller annonslänkar
AOC

AOC Q27G2S/EU / 27" / 2560x1440 / IPS / 165hz / 1ms / 1000:1 / G-Sync / 2xHDMI/DP

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

AOC 27" gamingskärm Q27G2S/EUQ27G2S/EU är utrustad med en 27” IPS-panel med QHD 2K-upplösning så att du kan spela ditt favoritspel med fängslande grafik. En snabb uppdateringsfrekvens på 165 Hz, en svarstid på 1 ms MPRT och G-Sync-kompatibilitet säkerställer att bilderna alltid är tydliga, oavsett hur våldsamma dina fajter i spelet är!QHD UPPLÖSNINGMed 2560 x 1440 upplösning erbjuder Quad HD (QHD) överlägsen bildkvalitet och skarpa bilder som avslöjar de finaste detaljerna

Widescreen 16 9-bildförhållandet ger gott om utrymme att sprida ut dig och arbeta, plus att du kan njuta av spel eller filmer i dess ursprungliga storlek.IPS-PANELENIPS-panelen garanterar en utmärkt tittarupplevelse med naturtrogna men ändå lysande och exakta färger. Färger ser konsekvent ut oavsett från vilken vinkel du tittar på skärmen.165HZ OPPFRISKNINGSFREKVENSEn uppdateringshastighet på 165 Hz, väl över två gånger branschstandard på 60 Hz, gör spelarna smidiga som silke.

Förverkliga potentialen i ditt grafikkort. Glöm skärmhack och glöm rörelseoskärpa.

Känn dina reflexer bli ett med spelet. Se aldrig tillbaka.1MS MPRT - RESPONSTID FÖR RÖRLIG BILDMPRT är en akronym för responstid för rörlig bild.

MPRT-teknik inaktiverar och aktiverar din skärms bakgrundsbelysning under bildbyten. Genom den minskade tiden som en bildruta visas på skärmen reduceras "spökbilder" och "suddiga" effekter, vilket resulterar i en mjukare, mer "flytande" spelupplevelse.HÖJDINSTÄLLNINGSBAR STÄLLNINGHöj eller sänk bildskärmen så det passar varje enskilds höjd- och sittpreferenser.

Den lättjusterade ställningen ger timtals med bekväm arbetsställning.SVÄNGFUNKTIONTack vare sin svängfunktion kan din skärm roteras 180° från liggande till porträttläge, särskilt användbart för visning på skrivbordet.LÅG INMATNINGSFÖRDRÖJNINGSätt dina reflexer på prov genom att växla till läget AOC låg inmatningsfördröjning. Glöm bort grafiska krusiduller I detta läge ligger fokuset på den realistiska svarstiden, vilket ger dig den ultimata fördelen under nervkittlande strider.6 SPELLÄGENDet är bara att klicka på en knapp för att skräddarsy din skärm efter spelet.

Växla mellan inbyggda förinställningar till FPS-, racing- eller RTS-spel eller anpassa efter dina egna optimala förhållanden och spara dem. Knappsatsen till AOC-inställningar gör det snabbt och enkelt att växla mellan profiler eller justera funktioner.AOC GAME COLOR AND SHADOW-KONTROLLTa slaget ut ur skuggorna med AOC Shadow Control och AOC Game Color! Justera gråskalan för bättre bilddetaljer, lys upp mörka områden eller låt dem sjunka dem tillbaka till skuggorna, utan att påverka resten av skärmen.DIAL POINT FÖR MER EXAKT INRIKTNINGDial Point-funktionen placerar en siktindikator i mitten av skärmen för att hjälpa spelare att spela First Person Shooter (FPS)-spel med ett exakt fokus.AOC G-MENUAOC G-Menu är ett gratis verktyg som du kan installera på din PC för att få fullständig anpassning ihop med maximal bekvämlighet.

Bildskärm från andra varumärken

Upp till 44% rabatt
Samsung LS32BG700EUXEN / 32" / IPS / 3840 x 2160 / 144 Hz / 1ms / 2xHDMI,DP / FreeSync/G-Sync

Bildskärm från Samsung

Här har vi samlat Bildskärm från Samsung.
Upp till 41% rabatt
Acer Predator XB273UKF / 27" / WQHD / IPS / 300Hz / 1ms / DP, HDMI / HDR600 / Freesync

Bildskärm från Acer

Se vad Acer har inom Bildskärm.
Upp till 30% rabatt
AOC C27G2ZE/BK / 27" / VA / 1920 x 1080 / 240 Hz / 0.5ms / 2xHDMI,DP / FreeSync / VESA

Bildskärm från AOC

Missa inga bra priser på Bildskärm från AOC.
Upp till 27% rabatt
MSI PRO MP341CQ Curved / 34" / VA / 3440 x 1440 / 100 Hz / 4ms / 2xHDMI,DP / VESA

Bildskärm från MSI

Visa produkter inom Bildskärm från MSI.
Upp till 13% rabatt
Philips  24M1N3200ZS/00 / 24" / 1920x1080 IPS / 165hz / 1ms / 1100:1 / FreeSync / 2xHDMI/DP

Bildskärm från Philips

Här har vi samlat Bildskärm från Philips.
BenQ ScreenBar e-Reading lamp

Bildskärm från BenQ

Missa inga bra priser på Bildskärm från BenQ.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024