Sidan innehåller annonslänkar
AOC

AOC Q27G2E/BK / 27" / VA / 2560 x 1440 / 144 Hz / 1ms / 2xHDMI,DP / FreeSync, G-Sync / VESA

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

TA VARA PÅ DIN POTENTIALAOC Q27G2E/BK har en 27-tums VA-panel med QHD-upplösning, ShadowControl och superhögt kontrastförhållande på 30001. Upplev ett responsivt spelande och intensiva strider på högsta nivå tack vare laggfri Adaptive Sync, 155 Hz uppdateringsfrekvens, 1 ms MPRT och låg ingångsfördröjning som minskar rörelseoskärpan och snabbar upp skärmresponsen.

Spelandet har aldrig tidigare varit så roligt och intensivt.QHD UPPLÖSNINGMed 2560 x 1440 upplösning erbjuder Quad HD (QHD) överlägsen bildkvalitet och skarpa bilder som avslöjar de finaste detaljerna. Widescreen 16 9-bildförhållandet ger gott om utrymme att sprida ut dig och arbeta, plus att du kan njuta av spel eller filmer i dess ursprungliga storlek.VA-PANELENVA-panelen (Vertical Alignment) visar djupare svart och en hög kontrast för extra livliga och ljusa bilder.155HZ UPPDATERINGSFREKVENSUtrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med andra bildskärmar och ta farväl av bildhack och suddiga rörelser.

Med en 155Hz uppdateringshastighet återges varje ram skarpt och i jämn följd så att du kan ordna dina skjutningar ordentligt och uppskatta snabba biljakter.1MS MPRT - RESPONSTID FÖR RÖRLIG BILDMPRT är en akronym för responstid för rörlig bild. MPRT-teknik inaktiverar och aktiverar din skärms bakgrundsbelysning under bildbyten.

Genom den minskade tiden som en bildruta visas på skärmen reduceras "spökbilder" och "suddiga" effekter, vilket resulterar i en mjukare, mer "flytande" spelupplevelse.FREESYNC PREMIUMNjut av de bästa kvalitetsbilderna även i snabba spel. AMD FreeSync Premium-tekniken säkerställer att GPUs och skärmens uppdateringsfrekvenser synkroniseras, vilket ger en flytande och hackfri spelupplevelse med högsta prestanda.

AMD FreeSync Premium har en uppdateringsfrekvens på minst 120 Hz, vilket minskar oskärpa och ger en verkligare upplevelse. LFC-funktionen eliminerar risken för hack om bildhastigheten sjunker under uppdateringsfrekvensen.HDMIHDMI (High Definition Multimedia Interface) stöds av nuvarande spelkonsoler, nuvarande GPU, set-top-boxar, som stöder HDCPs digitala innehållsskyddssystem.

HDMI 1.3-1.4b-versionerna stöder upp till 144 Hz refresh rate@1080p och 75 Hz@1440p, medan HDMI 2.0-2.0b-versionerna stöder 240Hz@1080p, 144Hz@1440p och 60 Hz@2160p (4K).RAMLÖS DESIGNFörutom att den ser modern och attraktiv ut, möjliggör en ramlös design sömlösa inställningar för flera bildskärmar. Dina markörer/fönster kommer inte längre att tappas bort i mörkret när många skärmar placeras sida vid sida.AOC G-MENUAOC G-Menu är ett gratis verktyg som du kan installera på din PC för att få fullständig anpassning ihop med maximal bekvämlighet.6 SPELLÄGENDet är bara att klicka på en knapp för att skräddarsy din skärm efter spelet.

Växla mellan inbyggda förinställningar till FPS-, racing- eller RTS-spel eller anpassa efter dina egna optimala förhållanden och spara dem. Knappsatsen till AOC-inställningar gör det snabbt och enkelt att växla mellan profiler eller justera funktioner.AOC GAME COLOR AND SHADOW-KONTROLLTa slaget ut ur skuggorna med AOC Shadow Control och AOC Game Color! Justera gråskalan för bättre bilddetaljer, lys upp mörka områden eller låt dem sjunka dem tillbaka till skuggorna, utan att påverka resten av skärmen.LÅG INMATNINGSFÖRDRÖJNINGSätt dina reflexer på prov genom att växla till läget AOC låg inmatningsfördröjning

Glöm bort grafiska krusiduller I detta läge ligger fokuset på den realistiska svarstiden, vilket ger dig den ultimata fördelen under nervkittlande strider.BRA FÖR KONSOLSPELMånga av våra förstklassiga bildskärmar är inte bara utformade för att fungera med PC-torn utan är även kompatibla med konsoler. Du kan enkelt ansluta dem till din Xbox eller PlayStation och njuta av den fantastiska bildkvaliteten.

Bildskärm från andra varumärken

Upp till 41% rabatt
Acer Predator XB273UKF / 27" / WQHD / IPS / 300Hz / 1ms / DP, HDMI / HDR600 / Freesync

Bildskärm från Acer

Se vad Acer har inom Bildskärm.
ASUS MB166C / 15" / IPS / 1920 x 1080 / 60 Hz / 5ms / USB-C

Bildskärm från ASUS

Se vad ASUS har inom Bildskärm.
BenQ PD3205UA / 32" / IPS / 4K / 5ms / HDMI, DP, USB-C / Högtalare

Bildskärm från BenQ

Utforska allt inom Bildskärm från BenQ.
LG 27GR95QE / 27" / OLED / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / 2xHDMI,DP,USB-C / FreeSync / VESA

Bildskärm från LG

Missa inga bra priser på Bildskärm från LG.
AOC AG276QZD / 27" / OLED / 2560x1440 / 240 Hz / 0,3ms / 2xHDMI,DP,USB-C / FreeSync, G-Sync / VESA

Bildskärm från AOC

Missa inga bra priser på Bildskärm från AOC.
Corsair Xeneon 27QHD240 / 27" / OLED / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / 2xHDMI,DP,USB-C / FreeSync

Bildskärm från Corsair

Här har vi samlat Bildskärm från Corsair.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024