Victron Energy BMV-712 Smart batteriövervakning med Bluetooth

Jämför produkt Victron Energy BMV-712 Smart batteriövervakning med Bluetooth online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Victron Energy BMV-712 Smart batteriövervakning med Bluetooth i kategorin Bilbatteriladdare här hos oss.

Produktinformation

Victron BMV-712 Smart är en batteriövervakningsmodul för enskilda bodels- och startbatterier samt batteribanker i t.ex. husvagn, båt och bil.

Tillåter trådlös övervakning av spänning, strömstyrka, amperetimmar, förbrukning och laddningstillstånd. Med algoritmer och övrig information som batteriets hälsa, ålder och temperatur kan tillförlitlig information om återstående tid även ges. .

Se gärna också

Victron Energy Cyrix-ct 120 A Intelligent skiljerelä för 12/24 V-system

Victron Cyrix-ct är ett intelligent, mikroprocessorstyrt skiljerelä med flera användningsområden och ett alternativ till traditionella reläer. Passar perfekt för att skydda mot urladdning där flera batterier är sammankopplade, t.ex. i husbil där generator och startbatteri är kopplade till bodelsbatteri. Skydd mot överbelastning och höga temperaturer. Klarar belastning upp till 120 A.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bilbatteriladdare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Fitbit

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter