Sidan innehåller annonslänkar

Betongblandare 180 liter | 800W motor

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Effektivisera ditt byggprojekt med en betongblandare När det kommer till byggprojekt, vare sig det är professionellt eller för att rusta upp hemmet, är en tillförlitlig betongblandare en oumbärlig utrustning. Metalcrafts betongblandare, med en motor på 800W, är kraftfull och skräddarsydd för att hantera alla dina betong- och cementblandningsbehov.

Den erbjuder en perfekt kombination av kraft och effektivitet, vilket gör ditt arbete både snabbare och enklare. Oavsett om du arbetar med att anlägga en ny terrass, bygga en mur eller förnya ditt kök, kommer vår betongblandare att vara en pålitlig och värdefull medhjälpare som underlättar ditt arbete.

Kraftull och användarvänlig för effektiv arbetsgång Den kanske viktigaste egenskapen hos denna blandare är dess generösa trumkapacitet på 180 liter samt den kraftfulla motorn på 800W. Det betyder att du kan blanda stora mängder betong åt gången, vilket optimerar din arbetsgång och minskar tiden du spenderar på blandning.

Med en ett inkast på 390 mm, är trumman utformad för att vara lättillgänglig för både påfyllning och tömning av betong. Denna design minimerar spill och gör hela processen smidigare och mer användarvänlig.

Lätt och hanterbar Med en vikt på endast 64 kg och totala dimensioner på 126 x 85 x 140 cm är den tillräckligt kompakt och lätt att hantera för att lätt kunna flyttas runt på en arbetsplats där flexibilitet och rörlighet ofta är avgörande. Det gör den till ett värdefullt verktyg för både professionella byggare och DIY-entusiaster.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024