Sidan innehåller annonslänkar

Nanlite Pavotube 15C 1-Kit

Jämför produkt Nanlite Pavotube 15C 1-Kit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nanlite Pavotube 15C 1-Kit i kategorin Belysning här hos oss.

Produktinformation

NanLite PavoTube RGBWW LED-rör är en otroligt mångsidig belysningsarmatur som har 0 till 100% avbländning med maximal belysning på 1400 lumen vid 5600K (de två rören i detta kit producerar 635 Lux @ 1m när de kombineras), samt ett fullspektrum RGBWW och förprogrammerade specialbelysningseffekter. Med färgtemperaturen justerbar från 6500-2700K, en CRI på 98 och en TLCI på 95 överstiger denna enhet de flesta studiobelysningsbehov.

Den har också ett urval av över 360 statiska ljusfärger på RGB-spektrumet och kan gå genom hela spektrumet med en hastighet du väljer.Med sex förprogrammerade specialeffekter i ett enkelt meny-system, gör NanLite RGBWW Led-rör det enkelt att imitera ljusscenarier som annars kan vara svåra att återskapa. Med en knapptryckning kan du simulera ljuseffekterna från ett nödtjänstfordon (polisbil), flamma (levande ljus), åskväder, en SOS-signal och två olika typer av kontinuerlig flimmer/blixt.

Var och en av specialeffekterna har många olika inställningar som hjälper dig att förfina dem och exakt skapa den effekt du behöver, samt en LCD-panel som visar exakt vilka inställningar du använder, vilket gör det enkelt att finjustera och sedan återskapa dem i framtiden.Med lättanvända rattar och knappar placerade i ena änden av ljusröret, samt inbyggda 2,4 GHz radiostyrning och master/slavfunktioner, är detta RGB-rörljus tillräckligt mångsidigt för att få plats direkt i din befintliga installation utan att behöva extra förberedelser. Ljusets master/slavläge gör det också enkelt att synkronisera flera lampor genom att koppla ihop dem med hjälp av den medföljande synkroniseringskabeln för att skapa en kraftfull lampa med synkroniserade effekter.Perfekt för användning i studion eller på plats, det här lätta röret finns i längder på 2 och 4 fot.

Båda längdvarianterna är 1,9 tum i diameter vilket gör dem T12-kompatibla. Den kan drivas med den medföljande nätadaptern och har också två inbyggda 2200 mAh-batterier för användning där ingen strömförsörjning är tillgänglig.

Levereras i en vadderad väska komplett med alla tillbehör du behöver för att komma igång, inklusive monteringsclips för att anpassa ditt ljus till ett stativ eller på väggen. Ljuset i sig har åttkantiga ändar, så att det kan placeras på golvet eller på en yta i en viss vinkel för att ge dig maximal kontroll över belysningens effekt.•Inbyggt batteri•Inbyggda kontroller och display•Laddare medföljer•Effekter som polis, eld, TV, svetsning m.m.•Färger valfri nyans i ca 400 skalor•Olika pulserande och blinkade effekter för ljussättning eller färgsättning•Tål fukt och tuffare användning .

Se även andra produkter från Belysning

Snabbfilter
Elgato
Govee
GP
Visa fler
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter