Produktinformation

Govee LED Smart Floor LampA Kaleidescope Of ColorsFölj rytmenAnvänd Govee Home-appen för att aktivera musikläget. Synkronisera dina lampor med din favoritmusik.

Välj "Energetic" för att liva upp dina fester eller "Calm" för att dansa långsamt hela natten.Designad för att spara utrymmeGovee RGBICWW LED Smart Floor Lamp har en slimmad och minimalistisk design som passar din inredning. Dess lätta och robusta struktur tar inte upp mycket utrymme i ditt hem.Tiden är på din sidaOavsett var du är kan du fritt justera dina lampor när du är på språng.

Med timerinställningsfunktionen tänds och släcks dina lampor automatiskt utan att du behöver röra lampan.Värm upp eller kyl nerAnvänd Govee Home-appen för att justera dina färgtemperaturer för att ge din lampa mer stämning. Färgtemperaturer varierar från 3300-4300k för varmare eller kallare ljus.Dimningsbara belysningsalternativOavsett om du läser eller njuter av en stunds avkoppling, vill du hitta rätt ljusstyrka som passar dina behov.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024