Sidan innehåller annonslänkar

Govee Neon LED Lightstrip 5 Meter

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Govee Neon LED LightstripUpptäck ett nytt kreativt sätt att lysa upp ditt hem med Neon LED-ljusremsa.En böjbar RGBIC-replampa med ett hållbart silikonutvändigt material och briljant diffust ljus som kan böjas runt hörn och i olika former. Låt din kreativitet flöda.Dynamisk segmenterad färgSynkroniseras med musikHandsfree röststyrningSmarta appfunktionerFör inomhus och utomhusGovee RGBIC Neon Rope LightFlexibel belysning designad på ditt sättRöststyrningMusiklägeSmart appstyrningRGBIC-effekterDIY-lägeFör fantastisk juldekorationSegmenterade RGBIC-effekterAnvänd Govee Home-appen för att få tillgång till ett urval av ljuseffekter som bäst passar din personliga estetik.

Ljuset kommer att lysa i olika neonliknande färger för att skapa en mjuk och behaglig atmosfär i alla delar av ditt rum.Smart röststyrningPara ihop din lampa med Alexa och Google Assistant för att komma åt funktionen Smart Voice Control. Få handsfree-åtkomst till olika funktioner i Govee Home-appen som musikläge, där din lampa synkroniseras med ditt favoritljud.Gör det till ditt egetAnpassa din belysning på ditt sätt med vår innovativa RGBIC-teknik.

Det integrerade IC-chippet möjliggör flera färgalternativ på en enda lampa. Dina färger, effekter och mer kan justeras med Govee Home-appen.Mjuk och delikat belysningDet finns 64 dynamiska scenlägen som du kan välja en av dina favoriter för att passa ditt humör och ställa in en timer för automatisk på/av-automatik enligt dina behov, vilket skapar en behaglig belysning och sömntid.Synkronisera med musikMed 11 reaktiva musiklägen kan neonljuset i repet ändra ljusstyrka och färg samtidigt när musiken ändras, vilket ger dig en verklig spelscen.16 miljoner DIY-färger16 miljoner färgalternativ finns i Govee Home APP, du kan välja din favoritfärg med hjälp av färghjulet eller bara justera färgen och läget med hjälp av kontrollboxen, vilket ger dig en fantastisk och mysig atmosfär. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024