Båttrailer med vinsch | Maxlast 380kg | 400x183cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Båttrailer med justerbar längd 323-400 cm Praktisk båttrailer med max lastvikt 380 kg. Kraftig vinsch med wire ingår.

Denna båtvagn har 2 st sidorullar, samt 2 st kölrullar. Tillverkad av galvaniserat stål.

4-bults lufthjul av gummi (DOT certifierade) dimension 4,80 x 8 . 50 mm kulkoppling med handtag ingår.

Längden på trailern kan anpassas mellan 323-400 cm. Avståndet från bakaxeln och V-klykan blir då 195-270 cm.

Främre kölrullens position kan anpassas/fixeras till lämplig position vilket förenklar hanteringen och minskar skaderisken på båten. Andra billiga båttrailers saknar ofta främre kölrulle och är tillverkade av tunnare material.

Denna båttrailer finns även i ett något större/kraftigare med längd 364-480 cm och maxlast 540 kg. Max hastighet 30 km/tim.

Oregistrerad och obromsad. Kan ej registreras för bruk på allmän väg.

Perfekt billig båttrailer för vinterförvaring av båt, eller kortare transporter. Låga priser utan mellanhänder Vi erbjuder välutrustade båtvagnar till marknadens kanske lägsta priser.

Detta eftersom vi köper i stor kvantitet direkt från tillverkande fabrik utan mellanhänder och säljer till dig som konsument med små marginaler. Hos de flesta återförsäljare av båttrailers köps dessa in via grossister och distributörer i flera led, där varje led lägger på 30-40 % på priset, vilket i slutändan är något du som konsument betalar dyrt för.

Observera att priset är inklusive moms. Båttrailern levereras omonterad.

Vi tackar vår kund Kerstin för de fina bilderna på båttrailern på väg till fisketuren! Bland produktbilderna hittar du även vår Aluminiumbåt 3m - För 2 passagerare på båttrailern OBS båtarna på bilderna ingår ej. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024