Arlo Ultra 2 Spotlight övervakningskamera 4-pack Vit

Beställ Arlo Ultra 2 Spotlight övervakningskamera 4-pack Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arlo Ultra 2 Spotlight övervakningskamera 4-pack Vit inom kategorin Batteridrivna övervakningskameror.

Produktinformation

Trådlös, vädertålig övervakningskamera till Arlo Ultra 2 Övervakningssystem. Utrustad med 4K-sensor med HDR, rörelsedetektion, mörkerseende i färg med rörelseaktiverad strålkastare och siren.

Ultra 2 bjuder på även på automatisk zoomning och spårning samt förbättrad tvåvägskommunikation. Är vädertåliga (IP65), helt kabelfria och kan placeras på plana ytor eller fästas i tak eller vägg med medföljande fästen. .

Se gärna också

TP-link Tapo C420S2 Övervakningskamera 2-pack

Tapo C420S2 är ett övervakningssystem med två kameror för inom- och utomhusbruk. Ansluts till ditt hemmanätverk via den medföljande bryggan och låter dig se live, samt få notiser vid upptäck rörelse. Kamerorna är utrustade med mörkerseende i färg och tvåvägskommunikation som gör att du kan prata, lyssna och interagera direkt genom dem. Välj mellan molnbaserad eller lokal lagring via ett Micro-SD-kort (säljes separat) upp till 256 GB. Kamerorna är uppladdningsbara och har en batteritid på upp till 180 dagar.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Batteridrivna övervakningskameror

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Elscooter

Elscooter från Ninebot by Segway

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Robotgräsklippare

Robotgräsklippare från Gardena

Se alla produkter