Arlo Pro 3 Övervakningssystem svart med fyra kameror

Beställ Arlo Pro 3 Övervakningssystem svart med fyra kameror på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arlo Pro 3 Övervakningssystem svart med fyra kameror inom kategorin Batteridrivna övervakningskameror.

Produktinformation

Trådlöst övervakningssystem med vädertåliga, batteridrivna kameror och basstation. Kamerorna levererar video i 2K-upplösning med högt dynamiskt omfång (HDR), extra brett synfält och möjlighet till detaljrik, digital zoom (12x).

Även under mörker med nattseende filmar kameran i färg och har även en rörelseaktiverad strålkastare samt siren för att t.ex. skrämma bort oönskade gäster. .

Se gärna också

TP-link Tapo C420S2 Övervakningskamera 2-pack

Tapo C420S2 är ett övervakningssystem med två kameror för inom- och utomhusbruk. Ansluts till ditt hemmanätverk via den medföljande bryggan och låter dig se live, samt få notiser vid upptäck rörelse. Kamerorna är utrustade med mörkerseende i färg och tvåvägskommunikation som gör att du kan prata, lyssna och interagera direkt genom dem. Välj mellan molnbaserad eller lokal lagring via ett Micro-SD-kort (säljes separat) upp till 256 GB. Kamerorna är uppladdningsbara och har en batteritid på upp till 180 dagar.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Batteridrivna övervakningskameror

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Segway

Se alla produkter
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Ecovacs

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Xiaomi

Se alla produkter