Basketkorg med ställning | Premiummodell | Slammer

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Basketställning - Slammer Det här är basketställningen för dig som verkligen vill satsa högt och känna dig som ett riktigt basketproffs! En basketkorg är den perfekta utomhusaktiviteten eftersom den inte kräver någon stor yta Dessutom har ställningen inbyggda hjul och kan mycket smidigt flyttas runt och placeras där du önskar.

Detta gör också att du enkelt och smidigt kan rulla in basketkorgen i exempelvis garaget för vinterförvaring. Stadig höj- och sänkbar konstruktion Basketställningen är byggd i en kraftig stålkonstruktion med teleskop-funktion och kan därför justeras i höjd från 2,30m ända upp till 3,05m som är den officiella tävlingshöjden.

Detta gör att du enkelt kan anpassa basketställningen till alla i familjen, oavsett ålder. Ställningen har även ett robust stag i framkant för ytterligare stabilitet.

Basen på basketkorgen fyller du med sand eller vatten för att den ska stå stadigt. (Sand medföljer ej).

Korgen är tillverkad i 16mm tjockt solitt stål och har en diameter på 45cm. Korgen är även dunkvänlig med ett fjädrande fäste, vilket gör att korgen blir flexibel istället för stum och inte riskerar att gå sönder när du dunkar.

Observera att dock att korgen klarar en statisk maxlast på 80 kg i upp till 20 sekunder. Nätet är tillverkat i vattentåligt, väderbeständigt nylon.

Tekniska specifikationer - Ställning 3 st kvadratiska stålrör, bredd 10x10cm - Korghöjd Justerbar 2,30-3,05m (officiell tävlingshöjd) - Korgmaterial Solitt stål (16mm diameter), fjädrande fäste, dunkvänlig - Korgens diameter 45cm - Nät Väderbeständig nylon - Material backboard Stöttålig PC (polycarbonat) - Mått backboard 140x82cm - Bas material Formgjuten PE (polyeten), inbyggda hjul - Bas mått 130x82x20cm (Kan fyllas med 160 liter vatten) Lägsta pris på Outl1 utan mellanhänder Denna basketkorg (från samma fabrik) säljs även i Sverige under andra varumärken, men till betydligt högre pris. Genom direktinköp från tillverkande fabrik kan vi sälja denna utan mellanhänder till 30-40% lägre pris i vårt eget varumärke Trekkrunner. .

Produktbeskrivning

En basketkorg är en utrustning som används för att spela basket. En basketkorg består av en korg som är fäst på en stolpe eller på en vägg.

Fördelar med att ha en egen basketkorg hemma

  • Träning: Genom att ha en egen basketkorg hemma kan du träna när som helst på dagen.
  • Socialt: Basket är en social sport och med en egen basketkorg kan du bjuda in vänner och familj för att spela.
  • Hälsa: Att spela basket är en utmärkt träningsform som främjar hälsan genom att förbättra konditionen och stärka musklerna.
  • Underhållning: En basketkorg hemma kan ge timmar av underhållning för både barn och vuxna.
  • Ekonomiskt: Att ha en egen basketkorg hemma kan spara pengar på gymavgifter eller hyra av utomhusplaner.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024