Sidan innehåller annonslänkar
Rubies Costumes Co.

Frozen 2 Elsa Barn Peruk - One size

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Kom utklädd till Elsa nästa maskeradfest på skolan eller hemma hos kompisen och gör alla tjejkompisar avundsjuka! Med denna vackra peruk på huvudet ser du precis ut som en prinsessa. Kom bara ihåg att matcha med en härligt isande blå klänning!

Frozen 2 Elsa Barn Peruk är en vacker peruk för barn som får din dotter att se ut som Elsa från Frozen-filmerna. Peruken är tillverkad i polyester och kommer i storleken One size.

  • Material Polyester
  • Storlek One size barn

Detta är en officiellt licensierad produkt.

Beställ Frozen 2 Elsa Barn Peruk - One size på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Frozen 2 Elsa Barn Peruk - One size inom kategorin Barnperuker.

Kategori: Barnperuker
Artikelnummer: 59061-1

Från kunskapsbanken

Milestone

Milestone är en ort i Kanada. Den ligger i provinsen Saskatchewan, i den sydöstra delen av landet, 2 200 km väster om huvudstaden Ottawa. Milestone ligger 579 meter över havet och antalet invånare är 618.Terrängen runt Milestone är mycket platt. Den högsta punkten i närheten är 654 meter över havet, 18,1 km sydväst om Milestone. Trakten runt Milestone är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.. Trakten runt Milestone består till största delen av jordbruksmark. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 5 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är februari, med −16 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 504 millimeter. Den regnigaste månaden är juni, med i genomsnitt 111 mm nederbörd, och den torraste är oktober, med 12 mm nederbörd.

Capcom

Capcom (株式会社カプコン, Kabushiki-gaisha Kapukon?) är ett japanskt datorspelsföretag, grundat 1979 i Osaka som Japan Capsule Computers. Det nuvarande namn är en förbindelse av Capsule Computers. Internt är företaget organiserat i olika numrerade production studios.