Sidan innehåller annonslänkar
Rubies Costumes Co.

Anna Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Får vi presentera en extra lyxig dräkt direkt tagen ur alla barns favoritfilm - Frost! Den här klänningen tillhör härliga Anna, som är raka motsatsen till sin syster Elsa kan man väl säga.Elsa, som innerst inne egentligen vill ha närhet till sin familj, håller sig på avstånd för att inte skada någon och hon intalar sig själv att hon trivs med det. Men Anna, hon kastar sig hela tiden in i nya farligheter och erfarenheter. Ja, modigare och kaxigare person får man leta efter! En mycket fin förebild att vilja efterlikna på barnmaskeraden eller kalaset.

Anna Deluxe Barn Maskeraddräkt inkluderar en klänning och en cape. Klänningen är medellång och består av en svart och silvrig överdel och en blå kjoldel. Överdelen har ett mittparti av svart satin, med tryck av gröna löv och dekorationsprickar i olika färger. Längst upp finns ett guldfärgat brodyrband som går som ett v, ett vinrött satinparti samt en tryckt bild på Anna. Ärmarna består av genomskinlig, ljusblå textil med silvrigt glitter på. Kjoldelen har ett guldfärgat brodyrband högst upp, silvriga snöflingor, silvriga och cerise blommor längst ner samt ett brett, silvrigt parti som avslut. Capen är tillverkad av cerisefärgad satin och är kantad med svarta mönster samt ett svart band med textilbollar. Den stängs under hakan med hjälp av kardborreknäppning.Strumpbyxor och skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.


Jämför produkt Anna Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anna Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small i kategorin Barndräkter här hos oss.

Kategori: Barndräkter
Artikelnummer: 29177-1
Visa fler