Produktinformation

Kraftfull Bluetooth-högtalare som passar perfekt till fest och evenemang. Högtalaren är helt trådlös med en batteritid på upp till 25 h.

Den är enkel att ta med sig tack vare det inbyggda handtaget. Spela musik hur du vill med Bluetooth, 3,5mm-ingång, mikrofon-ingång och gitarr-ingång.

Har inbyggd RGB-belysning i handtaget för att ytterligare höja stämningen. Högtalaren är även stänktålig (IPX4) så att du inte behöver oroa dig om regnet tränger sig på. .

Se gärna också

JBL Flip Essential 2 Portabel högtalare

JBL Flip Essential 2 med ett fylligt JBL Original Pro-ljud och överraskande djup bas. Med en vattentålig design och upp till 10 timmars speltid är den alltid redo att bära med sig – till festen, poolen eller stranden. Uteffekt: 20 W. Mått: 17,5x6,8x7 cm. Vikt: 520 g. Levereras med USB-C-till-A-kabel för laddning. USB-laddare säljes separat, exempelvis (90219).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024