Sony SRS-XP700 Trådlös Högtalare med Partyljud

Beställ Sony SRS-XP700 Trådlös Högtalare med Partyljud på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sony SRS-XP700 Trådlös Högtalare med Partyljud inom kategorin Bärbara högtalare.

Produktinformation

Kraftfull Bluetooth-högtalare som passar perfekt till fest och evenemang. Högtalaren är helt trådlös med en batteritid på upp till 25 h.

Den är enkel att ta med sig tack vare det inbyggda handtaget. Spela musik hur du vill med Bluetooth, 3,5mm-ingång, mikrofon-ingång och gitarr-ingång.

Har inbyggd RGB-belysning i handtaget för att ytterligare höja stämningen. Högtalaren är även stänktålig (IPX4) så att du inte behöver oroa dig om regnet tränger sig på. .

Se gärna också

JBL Charge 5 Portabel högtalare Svart

JBL Charge 5 är den senaste versionen av JBL’s populära serie högtalare som passar perfekt för utflykt och äventyr. Använder Bluetooth 5.1 och levererar kraftfullt ljud med en effekt på 40 W (RMS). Tål det mesta tack vare dess stryk- och vädertåliga (IPX7) utförande. Tack vare JBL PartyBoost kan högtalaren kopplas med över 100 andra kompatibla högtalare och spela musiken synkroniserat.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bärbara högtalare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Gamingtillbehör

Gamingtillbehör från Playseat

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Poolrobot

Poolrobot från BWT

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från iRobot

Se alla produkter