Sidan innehåller annonslänkar

SharkGaming 8G15-3050 Laptop

Beställ SharkGaming 8G15-3050 Laptop på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SharkGaming 8G15-3050 Laptop inom kategorin Bärbar dator.

Produktinformation

Overlegen Gaming laptop Shark Gaming 8G15-50 er en dedikeret Gaming laptop som, med lethed, selv kan trække de nyeste samt mere krævende spil i fuld-hd opløsning med høj FPS. Dette skyldes bl.a.

Se gärna också

Colore Fodral 16" Notebook - Svart

Second Skin fodral i färgglad stil. Fodralet är skräddarsytt för att skydda en bärbar dator mot repor, stötar och fall. Försedd med Anti-Slip System, en elastisk skyddskant placerad under dragkedjan, för att skydda din enhet från repor och för att förhindra att den glider. Perfekt för de som inte vill, eller behöver, ha en vanlig datorväska. Bär som den är eller som ett ytterligare skydd i en annan väska. Sleeve för datorer i färglad design, utrustad med Anti-Slip System®, framtagen för att passa datorer upp till 15,6"Bär som den är eller använd för att skydda datorn i en annan väskaI ruggat 4mm neoprenmaterial med fullt vadderade sidor för skyddDubbla dragkejdor för enklare öppning

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter
Datorkomponenter

Datorkomponenter från Corsair

Se alla produkter