Sidan innehåller annonslänkar
MSI

MSI Modern 14 C5M-040NEU / 14" / FHD / IPS / Ryzen 5 5625U / 16GB / 1TB / Win 11

Beställ MSI Modern 14 C5M-040NEU / 14" / FHD / IPS / Ryzen 5 5625U / 16GB / 1TB / Win 11 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten MSI Modern 14 C5M-040NEU / 14" / FHD / IPS / Ryzen 5 5625U / 16GB / 1TB / Win 11 inom kategorin Bärbar dator.

Produktinformation

MSI Modern 14 C5M-040NEUMSI Modern 14 C5M-040NEU är laptopen som håller jämna steg med dig och dina karriärsmål, oavsett om du precis bytt bana för att följa dina drömmar eller om du befinner dig mitt i karriären. Med en processor ur AMD Ryzen 5000-serien ger datorn kraft att klara av allt det du behöver göra, och med tillgång till de snabbaste anslutningarna med Wi-Fi 6 är den utrustad för framtiden.

Med 16 GB DDR4-minne och en SSD-hårddisk på 1 TB får du både grym hastighet och gott om plats för alla dina filer, program och appar.• AMD Ryzen 5000-series• 1 TB SSD & 16 GB DDR4-RAM• Snabbladdningsteknik• Upplyst tangentbord• Väger endast 1,4 kgMobilitet utan kompromisser Modern 14 C5M är byggd med hög rörlighet och produktivitet i åtanke. Den är designad för oavbrutna tillfällen när du är på språng, med ett långvarigt batteri och snabbladdningsteknik.

Den lätta vikten på 1,4 kg gör den dessutom lätt att bära med sig. Den extra stora pekplattan är lyhörd, exakt och silkeslen vid beröring, vilket gör den till en fröjd att arbeta med.

Tangentbordet är upplyst, vilket underlättar när arbete måste utföras på dygnets lite mörkare timmar. AMD Ryzen 5000-seriesModern 14 C5M-040NEU är utrustad med en AMD Ryzen™ 5 5625U-processor som tilllsammans med grafikkortet gör att skapande och tunga spel flyter.

Ryzen 5000-serien ger dig effektivare strömförbrukning och kylning som möjliggör bättre prestanda för tunna laptops. Den banbrytande 7nm-tillverkningen av processorer gör att AMD får in mer kraft i ett chip.

AMD Ryzen™ 5 5625U har 6 processorkärnor och en maxhastighet på 4.3 GHz.1 TB SSDMed en SSD (Solid State Drive) startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Ljudlös och strömsnål och dessutom på 1 TB ger dig mycket gott om lagringsutrymme för exempelvis spel, program och bilder.

16 GB (integrerat) DDR4 RAM-minneDatorn är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning.

Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare flöde vid kreativt skapande.Snabba Wi-Fi 6 & Bluetooth® Med Wi-Fi 6 får du ta del av supersnabba nätverkshastigheter och en mer stabil trådlös uppkoppling än någonsin tidigare. Du kan lätt röra dig fritt i hela hemmet medan du är uppkopplad och uppleva smidiga anslutningar när du är på språng.

Wi-Fi 6 är 30–40 % snabbare än föregående 802.11ac-standard och har en maxhastighet på 9 608 Mbit/s. Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.

ex. din mobiltelefon eller ansluta trådlösa enheter till din dator, såsom ett headset eller en datormus. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter