Sidan innehåller annonslänkar
MSI

MSI Katana GF66 12UD Laptop

Beställ MSI Katana GF66 12UD Laptop på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten MSI Katana GF66 12UD Laptop inom kategorin Bärbar dator.

Produktinformation

Gamingskärm med tunn ram Njut av mer uppslukande gaming i en ännu mer kompakt design. 7+ timmars batteritid Massor av krafter för trådlös produktivitet och underhållning.

* Testad enligt MobileMark® 2014-standarden. Batterilivslängden beror på systemets specifikationer och konfiguration.

Exklusivt Gaming mode Smartare systemoptimering och enklare gaming med exklusivt gaming mode. Tunn och lätt med design i borstat aluminium Metallisk ovansida och lock med unik X-formad ventilation gömd på undersidan. .

Se gärna också

Microsoft Surface Pro 8 / 13” / i5-1135G7 / 8GB / 512GB / Iris Xe / Win 11 - Graphite

OBS! Tangentbord säljes separat.PC för alla gav nyligen Surface Pro 8 4/5 i betyg "En Surface rätt i tiden – rejält höjd prestanda"För mer information läs här: https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.756273/surface-pro-8?queryText=surface%20pro%208Mobil.se gjorde även ett test av denna där den fick toppbetyg. För mer information läs här: https://www.mobil.se/tester/produkttester/test-microsoft-surface-pro-8-fornyad-hybridVidga vyerna med den här proffsiga Pro-enheten.  Surface Pro 8 är den första bärbara 2-i-1-datorn för konsumenter som är baserad på Intel® Evo™-plattformen* och har utformats för att ge dig prestandan hos en bärbar dator tillsammans med flexibiliteten med en surfplatta för att du ska kunna få ut det mesta av Windows 11. Arbeta i valfri vinkel, tack vare det ikoniska stödet och det löstagbara tangentbordet samt få inbyggd förvaring och laddning för Slim Pen. Uppnå nya höjder med en stor pekskärm på 13 tum, snabbare anslutning via Thunderbolt™ 4-portar och extra hastighet när du behöver det.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bärbar dator

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter