Sidan innehåller annonslänkar

Huawei MateBook D 15 / 15.6" / FHD / IPS / i3-1115G4 / 8GB / 256GB / Win 11

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

HUAWEI MateBook D erbjuder FullView skärm med screen-to-body ratio på 87% och en smal infattning på 5.3 mm. Den här bärbara datorn har 11e generationens Intel® Core processor och drivs av Windows 11 OS.

Den erbjuder rent surround ljud och alla portar du behöver. Snabba kommandot Fn+P växlar mellan Performance Mode, för intensivt spelande eller professnionell videoredigering, och Standard Mode som varsamt hanterar energiförbrukningen och minskar fläktljud.

Batteriet har en kapacitet på 56 Wh (nominell kapacitet) med snabbladdnings-teknik, lagring på 8 GB och minne på 256GB på SSD som effektivt stödjer ditt dagliga användande. Bekvämt för ögonen med HUAWEI FullView DisplayTack vare 15.6 tums IPS-anti reflex HUAWEI FullView skärm, bildförhållande på 169 och 1080p upplösning blir varje bild detaljerad och klar.

Den är dessutom designad för att minska ansträningen för ögonen och syntrötthet med certifieringar som ”Flicker Free” och ”Low Blue Light” från institutet TÜV Rheinland.Kraftfull Prestanda11th Gen Intel® Core™ Processor gör allt mycket snabbare så du får vänta mindre och vara mer effektiv. Intel® Iris® Xe säkerställer också färgåtergivning och grafik på en högre nivå.

Kombined fingeravtryck och strömknappMed ditt fingeravtryck får du full tillgång till HUAWEI MateBook D 15. Tryck på den kombinerade fingeravtrycks- och strömknappen i högre hörnet på ditt tangenbord för att läsa av ditt fingeravtryck, för att med en knapptryckning sätta på datorn och logga in dig, vilket ger dig ett snabbare och säkrare sätt att komma igång.

Huawei ShareSynkronisera din telefonskärm till MateBook-skärmen med ett enkelt knapptryck. Sen kan du föra över och dela filer från telefonen till din dator för editering samtidigt som du svarar på samtal med MateBook.

Lätt och kompakt laddareDen smidiga laddaren med kapacitet på 65 W gör det enkelt att ha den med sig men samtidigt tillräckligt med kraft för att på 15 minuters laddning ge dig 2 timmars batteritid. Den är kompatibel med USB-C i båda ändar viket möjliggör smidig och snabb dataöverföring och stödjer HUAWEI SuperCharge™ även för Huaweis mobiltelefoner.

Njut av snabbheten från Wi-Fi 6Med WiFi 6 får du upp till 2.7 gånger snabbare nätverkshastighet jämfört med tidigare generationer. De innebär att du kan ladda upp och ned filer till en hastighet på upp till otroliga 2.4 Gbps!

Bärbar dator från andra varumärken

Upp till 29% rabatt
Acer Swift 3 SF314-71-5488 / 14" / 2.8K OLED / Intel® Core™ i5-12450H / 16GB / 512GB

Bärbar dator från Acer

Här har vi samlat Bärbar dator från Acer.
Upp till 10% rabatt
SharkGaming 7G15-70Ti Laptop

Bärbar dator från SharkGaming

Här har vi samlat Bärbar dator från SharkGaming.
ASUS ZenBook 15 OLED / 15" / Ryzen 7 730U / 32GB / 1TB

Bärbar dator från ASUS

Här har vi samlat Bärbar dator från ASUS.
Lenovo Yoga 7 / 14" / 2.8K  / OLED / Ryzen 7 7735U / 16GB / 1TB

Bärbar dator från Lenovo

Visa produkter inom Bärbar dator från Lenovo.
MSI Katana GF66 12UD Laptop

Bärbar dator från MSI

Här har vi samlat Bärbar dator från MSI.
Microsoft Surface Laptop 4 / 13" / R5 / 8GB / 256GB / Platinum

Bärbar dator från Microsoft

Missa inga bra priser på Bärbar dator från Microsoft.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024