Sidan innehåller annonslänkar

Andersson HUB 3,5 laptop docking station support for 4K displays

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Andersson HUB 3,5 laptop docking station support for 4K displaysÖka din effektivitet och dra nytta av ett kompakt tillbehör för att förvandla din laptop till en komplett arbetsstation. Andersson Hub 3,5 är en kraftfull, snabb och mångsidig dockningsstation som erbjuder en mängd anslutningsmöjligheter.

Med denna enhet kan du ansluta HDMI, USB-A, USB-C, gigabit Ethernet, DisplayPort, ljudingång och ljudutgång samtidigt som den har stöd för upp till tre 4K-skärmar.96 W Power DeliveryAndersson Hub 3,5 har en imponerande 96 W Power Delivery-funktion, vilket gör att du kan ladda din bärbara dator och tillbehör samtidigt som du arbetar, streamar eller spelar utan problem.Power Delivery (USB-PD) är en avancerad laddningsteknik som möjliggör snabbladdning och anpassar strömförsörjningen efter behovet hos den anslutna enheten. Detta minskar risken för skador på batteriet och ger en effektiv laddningsupplevelse för din mobil medan du använder din dator.En enda dockningsstationMed Andersson Hub 3,5 kan du enkelt ansluta alla dina viktiga enheter till en och samma dockningsstation och eliminera behovet av flera kablar kopplade till din laptop.

Dessutom inkluderar förpackningen en USB-C-dockningsstation, en USB-C-kabel på 1 meter och en strömadapter (20V/6,75A) för enkel och bekväm användning.1. Strömknapp2.

Strömindikator (LED lyser blått när strömmen är på)3. USB-anslutningsindikator (LED lyser grönt när USB är ansluten)4.

USB-C-port5. USB 3.0-port (snabbladdning)6.

Hörlursuttag8. Strömuttag9.

USB-C-port (endast anslutning till dator)10. Ethernet-port11.

HDMI-port12. 2x DisplayPort 4096 x 2160 @ 60 Hz &2x HDMI-port 3840 x 2160 @ 30 Hz13.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024