Rund badrumsspegel 120cm | LED-lyse & anti-fog

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Badrumsspegel med led-belysning rund Rund badrumsspegel med kopparfritt glas. Spegeln finns i 4 storlekar i diameter - 60x60 cm - 80x80 cm - 100x100 cm - 120x120 cm .

Se gärna också

Badrumsspegel 90x70cm | LED-belysning & anti-fog-funktion

Badrumsspegel med smarta funktioner Denna badrumsspegel är utformad för dig som vill ha en väl upplyst spegelbild i modern tappning - en multifunktionell badrumsspegel med inbyggd belysning och anti-fog-funktion. De högkvalitativa 2835 LED-listerna med frostad yta ger behagligt sken direkt i spegeln och låter dig se precis det du behöver se utan att bli bländad. Du styr enkelt belysningen med spegelns touch-knapp. Genom att hålla kvar fingret på knappen kan du dessutom dimma ljuset till den styrka du önskar. Smart anti-fog-funktion Med den typiskt fuktiga badrumsmiljön i åtanke är spegeln utrustad med en smart anti-fog-funktion som gör att den inte immar igen när du duschar varmt. Den imfria funktionen möjliggörs genom att baksidan på spegeln har försetts med en tunn film med inbyggda värmeslingor. När elslingorna värmer upp spegeln dunstar kondens och imma bort. Även anti-fog funktionen slås på- och av med en integrerad touch-knapp. Kopparfritt spegelglas – för längre hållbarhet! Spegelglaset är kopparfritt vilket innebär att oxidering undviks, vilket är en av de vanligaste orsakerna till att speglar blir fläckiga. Med ett kopparfritt glas får spegeln mycket längre hållbarhet och kommer se ny ut under lång tid framöver. Spegelglaset är 5 mm tjockt. Specifikationer 2835 LED-lister IP-klass: IP44 5 mm kopparfritt spegelglas Dimensioner LED-spegeln är 90 cm bred och 70 cm hög. Monteras horisontellt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024