Oval LED-spegel 110x45cm | Antifog-funktion | Olivia

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spegel med inbyggd belysning och antifog-funktion Den ovala LED-spegeln OLIVIA har det bästa av två världar med sina praktiska funktioner i kombination med den trendiga och samtidigt tidlösa formen får du en smart spegel och en snygg inredningsdetalj i ett och samma köp! Förhöj lyxkänslan i badrummet med en stor och bra spegel som låter dig se allt du behöver på bästa sätt Stilren design med mjukt ljus Spegeln är stilrent ramlös med ett behagligt LED-ljus bakom spegeln, så du får ett jämnt och fint ljus i ansiktet utan att bli bländad.

Dessutom finns en dimmer i spegeln som du använder genom att hålla ner fingret på touch-knappen på framsidan - perfekt för tidiga morgnar när ögonen ska vänja sig vid dagens ljus! Antifog - en vardagslyx Alla har vi suckat framför spegeln som blivit täckt av imma efter en varm dusch Med den inbyggda antifog-funktionen kan du genast spegla dig utan att behöva torka av den först! Små värmeslingor på spegelns baksida gör att all vattenånga försvinner och spegeln behåller sin klara yta

Spegeln har IP-klass 44. Kopparfritt glas - för längre hållbarhet! Spegelglaset är kopparfritt, vilket innebär att oxidering undviks - en av de vanligaste orsakerna till att speglar blir fläckiga

Med ett kopparfritt glas får spegeln mycket längre hållbarhet och kommer se ny ut under lång tid framöver. Dimensioner LED-spegeln är 110 cm hög och 45 cm bred.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024