Badrumsspegel 140x100cm | LED-belysning & anti-fog

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LED-belysning infälld i spegeln Denna badrumsspegel är utformad för dig som vill se din egen reflektion klart, tydligt och väl upplyst - en multifunktionell badrumsspegel i modern stil med inbyggd belysning! De högkvalitativa 2835 LED-lamporna ger behagligt sken och låter dig se precis det du behöver se Du styr enkelt belysningen med spegelns touch-knapp.

Genom att hålla kvar fingret på knappen kan du dessutom dimma ljuset till den styrka du önskar. Kopparfritt spegelglas – för längre hållbarhet Spegelglaset är kopparfritt vilket innebär att oxidering undviks, vilket är en av de vanligaste orsakerna till att speglar blir fläckiga.

Med ett kopparfritt glas får spegeln mycket längre hållbarhet och ser ny ut under lång tid framöver. Spegelglaset är 5 mm tjockt.

Smart anti-fog-funktion Med typiskt klimat för badrumsmiljöer i åtanke är spegeln utrustad med en smart anti-fog-funktion som gör att den inte immar igen när du duschar varmt. Den im-fria funktionen möjliggörs genom att baksidan på spegeln har försetts med en tunn film med inbyggda värmeslingor.

När elslingorna värmer upp spegeln dunstar kondens och imma bort omedelbart. Även anti-fog funktionen slås på- och av med en integrerad touch-knapp.

Dimensioner Spegeln är 140 cm bred och 100 cm hög. Specifikationer 2835 LED-lister IP-klass IP44 Spegel 5 mm kopparfritt spegelglas .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024