Badrumsspegel 120x70cm | LED-lyse sidor & anti-fog | Rektangulär

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Badrumsspegel med LED-belysning, dimmer och touch-styrning Rektangulär multifunktionell badrumsspegel i modern utformning med frostad LED-belysning på sidorna. LED-lamporna är av hög kvalitet och ger en behaglig och mjuk belysning.

Du styr enkelt belysningen med spegelns touch-knapp och genom att hålla kvar fingret på knappen kan du dimma ljuset till den styrka du önskar. Spegelglaset är kopparfritt vilket innebär att oxidering undviks.

Det är en av de vanligaste orsakerna till att spegeln blir fläckig. Med ett kopparfritt glas får spegeln mycket längre hållbarhet och kommer se ny ut under lång tid framöver.

Smart anti-fog-funktion Med ångande badrumsmiljöer i åtanke är spegeln utrustad med en smart anti-fog-funktion som gör att den inte immar igen när du duschar varmt. Den imfria funktionen möjliggörs av att baksidan på spegeln har försetts med en tunn film med inbyggda värmeslingor.

När el-slingorna värmer upp spegeln dunstar kondens och imma bort omedelbart. Även anti-fog funktionen slås på- och av med en integrerad touch-knapp.

Dimensioner LED-spegeln är 120 cm bred och 70 cm hög. Specifikationer 110-230 V IP-klass IP44 Spegel 5 mm kopparfritt spegelglas .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024