Tvättställsskåp 120cm | Komplett med handfat & badrumsspegel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kommod med fristående handfat + badrumsspegel Möbelpaket för badrum med tvättställsskåp, handfat och badrumsspegel i elegant design som gör sig väl i de allra flesta badrum. Kommoden har en fristående, rund tvättskål i keramik med en diameter på 42cm och en höjd på 15cm.

Skåpet har en svart bänkskiva i tålig MDF. De rymliga lådorna är utrustade med mjukstängning och har släta lådfronter i högglans vitt utan handtag.

Lådorna öppnas med push-open-funktion och är fullt utdragbara vilket ger dig en badrumsmöbel med lättåtkomlig och bekväm förvaring i ditt badrum. Observera att antal lådor varierar beroende på storlek på tvättställsskåpet.

Se tillgängliga storlekar längre ner i produktbeskrivningen. På bänken runt handtaget finns gott om avställningsyta för tvålpump etc.

Tvättskålen är rundad utan några hörnor vilket gör den lätt att hålla ren. Blandare och bottenventil ingår ej men kan köpas separat.

Badrumsspegel medföljer Den medföljande badrumsspegelns storlek anpassas till den valda storleken på tvättställsskåpet, vilket ger ett symmetriskt och propert badrumsspaket. Dimensioner Detta badrumsspaket finns i följande storlekar och utföranden.

(Se även bilder på respektive storlek genom att välja dessa i rullgardinsmenyn.) BK-20 - Kommod 80x52x40cm (bredd, djup, höjd), spegelstorlek 80x60cm, antal lådor 2. BK-21 - Kommod 100x52x40cm, spegelstorlek 100x80cm, antal lådor 2.

BK-22 - Kommod 120x52x40cm, spegelstorlek 120x80cm, antal lådor 2. BK-23 - Kommod 150x52x40cm, spegelstorlek 150x80cm, antal lådor 4.

Badrumsmöbler med gedigna material och konstruktion Tvättställsskåpets frontlådor, sidor och botten är tillverkade i 20mm tjock MDF vilket ger en väldigt stabil och hållbar konstruktion. Förberedd utskärning för rördragning och avlopp finns.

Skruv, skenor m.m. som krävs för väggmontering, samt monteringsanvisning medföljer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024