Kommod 60cm | LED-spegel | Blandare och beslag i mässing

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Badrumsmöbel med LED-spegel Ge badrummet ett lyft med ett nytt tvättställ! Detta möbelkit har en fin vit ton med mässingsfärgade detaljer I köpet ingår en kommod med två mjukstängande lådor, en tvättställsblandare, ett keramiskt handfat med bottenventiI och en rund spegel med lyxig inbyggd LED-belysning, dimmer och antifog-funktion.

Blandaren och bottenventilen går i matchande ton med handtagen på lådorna och ger ett stilrent helhetsuttryck. Noga utvalda material i hög kvalitet Kommoden är gjord av tåligt MDF-material och är klädd med ett melaminlager som skyddar möbeln mot fukt.

Här finns två stora lådor med mjukstängande funktion, där du kan förvara allt som hör badrummet till. Färgerna ger ett lyxigt uttryck.

Den mysiga LED-belysningen i spegeln ger ett behagligt ljussken utan risk för att bländas. Belysningen tänds med en integrerad touch-knapp i spegelglaset och kan dimmas till den ljusstyrka som önskas.

Det finns också en inbyggd anti-fog-funktion som värmer spegelglaset och undviker att imma uppstår när du har duschat varmt. Även den aktiveras med en touch-knapp.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024