Badrumspaket marmor 150cm | Dubbelhandfat | LED-spegel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvättställ i marmor med underskåp och badrumsspegel med belysning, touch, bluetooth, och anti-fog - Svart Tvättställ och tillhörande badrumsspegel i modern design, med inbyggd belysning i spegeln som ger ditt badrum en riktigt lyxig känsla utan att ta bort funktion. Tvättstället är tillverkad i stilren mörk marmor med vit marmorering som ger möbeln en lyxig känsla, samtidigt som de två handfaten gör att fler kan använda badrumsmöbeln samtidigt .

Ett underskåp med tre rymliga lådor ger mycket förvaring, samtidigt som skåpet även kan användas som hylla för de badrumsartiklar som man behöver dagligen. Tvättstället levereras med två handfat tillverkade i vitt porslin.

Tvättskålarna har inga skarpa hörn, utan är rundade vilket gör rengöring väldigt enkel. Blandare och bottenventil ingår ej men kan köpas till separat.

Badrumsspegel med belysning, bluetooth och anti-fog LED-belysningen på den medföljande badrumsspegeln är placerad runt om spegelns yttre kant, och är omgivet av frostat glas vilket ger ett mjukt och behagligt ljus. Belysningen i spegeln styrs antingen via dess integrerade touch display med dimmerfunktion eller via bluetooth.

Badrumsspegeln är även utrustad med en anti-fog funktion, som rensar bort imma på glaset efter exempelvis en varm dusch. Dimensioner Detta möbelpaket finns i tre olika utföranden med tvättställ, spegel och underskåp i tre olika storlekar.

Du väljer storlek på tvättstället i rullgardinsmenyn. Vid val av ett av de större paketen får man två mindre badrumsspeglar istället för en större.

Se exakta mått nedan Tvättställ (BxDxH) 120x52x65cm / 150x52x65cm / 180x52x65cm Spegel 120x80cm / 60x80cm x2 / 80x80cm x 2 Badrumsmöbler med gedigna material och konstruktion Tvättstället är tillverkat i mörk marmor som är ett väldigt kraftfullt och tåligt material, som kombinerat med den vita marmoreringen ger ett lyxigt och stilrent utseende. De två medföljande handfaten är tillverkade i vitt porslin.

Underskåpet är tillverkat i 16 mm melaminskivor och har förstärkta DTC glidskenor för ökad hållbarhet. Fri hemleverans Då detta är en stor och otymplig produkt så bjuder vi på fri leverans direkt hem till dig. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024