Sidan innehåller annonslänkar

Badrumspaket | Kommod, sidoskåp & LED-spegel | Opacus

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Komplett badrumsmöbelset i vitt Fräscha upp ditt badrum med en ny uppsättning möbler! Det här möbelsetet har en elegant och minimalistisk look med sin vita färg, med snygga linjer och handtag i enkel design I köpet ingår en kommod med två mjukstängande lådor, ett högt sidoskåp med rymlig förvaring, tvättställsblandare, ett handfat i keramik med bottenventil, samt en stor, lyxig spegel med inbyggd LED-belysning, dimmer och anti fog-funktion.

Blandaren och bottenventilen har en klassisk design i krom som matchar skåpens handtag, vilket ger en stilren helhetskänsla. Underskåpet och sidoskåpet erbjuder gott om förvaringsutrymme.

Kommoden har två stora, mjukstängande lådor för att förvara alla dina badrumstillbehör. Sidoskåpet har en stor skåplucka som döljer generöst med förvaring, perfekt för att gömma undan olika hygienprodukter.

Både skåpluckorna och lådorna har mjukstängande funktion. De rymliga ytorna ger dig en möbeluppsättning med lättillgänglig och bekväm förvaring i en snygg design.

Noga utvalda material av hög kvalitet Kommoden och sidoskåpet är tillverkade av tåligt MDF-material med ett yttre melaminlager som skyddar mot fukt. Den mysiga LED-belysningen i spegeln ger ett behagligt ljus utan att blända.

Belysningen aktiveras med en integrerad touch-knapp i spegelglaset och kan dimras till önskad ljusstyrka. Det finns även en inbyggd anti fog-funktion som värmer spegelglaset och förhindrar imma när du duschat varmt.

Även den aktiveras med en touch-knapp. Mycket smart! Dimensioner Möbelns olika moduler har följande mått (bredd x djup x höjd) Tvättställsskåp 80 x 46 x 50 cm Sidoskåp 35 x 20 x 170 cm Spegel 80 x 80 cm

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024