Sidan innehåller annonslänkar

Badrumspaket | Kommod med handfat, högskåp och LED-spegel - Mattsvart 80cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Badrumspaket | Kommod med handfat, högskåp och LED-spegel - Mattsvart Möbelpaket för badrum i lyxig design i harmoniskt mattsvart. Tvättställsskåp, högskåp och badrumsspegel med inbyggd LED-belysning.

Möblernas stilrena design gör sig väl i de allra flesta badrum. Kommoden har ett tunt, diskret keramik-handfat i klassiskt vitt med gott om avställningsyta för tvålpump etc.

Tvättskålen är rundad utan några skarpa kanter vilket gör handfatet lätt att hålla rent. Blandare och bottenventil ingår ej men kan köpas till separat.

Underskåpet och högskåpet har gott om förvaring och har en exklusiv design i mattsvart som ger möbeln ett lugnt och elegant uttryck. Tvättställsskåpet har en två stora rymliga lådor för dold förvaring.

Högskåpet har även det två rymliga skåp med hyllor där du kan dölja diverse hygienartiklar. Båda skåpens dörrar och lådor har mjukstängning och är stilrena med infasade handtag.

De rymliga skåpen ger dig en badrumsmöbel med lättåtkomlig och bekväm förvaring i ditt badrum. Badrumsspegel med LED-belysning och touch-styrning Den medföljande badrumsspegelns har inbyggd frostad LED-belysning i ytterkant som ger ett behagligt riktat ljus framåt, samtidigt som du får en soft bakgrundsbelysning från spegeln.

Belysningen slås av och på med en integrerad touch-knapp i spegeln. Dimensioner Detta möbelpaket finns i tre olika utföranden med tvättställ/kommod samt spegel i tre olika storlekar.

Du väljer storlek på tvättställsskåpet i rullgardinsmenyn. Spegelns mått anpassas till kommodens storlek och högskåpets mått är desamma oavsett utförande på kommod.

Se exakta mått nedan Tvättställskåp/kommod (BxDxH) 60x46x50cm / 80x46x50cm / 100x45x50cm Högskåp 45x30x160cm (samma storlek i alla utföranden) Spegel 60x80cm / 80x80cm / 100x80cm Badrumsmöbler med gedigna material och konstruktion Tvättställsskåpets frontluckor, sidor och botten är tillverkade i 15-18mm tjock MDF vilket ger en väldigt stabil och hållbar konstruktion. Förberedd utskärning för rördragning och avlopp finns.

Skruv, skenor m.m. som krävs för väggmontering, samt monteringsanvisning medföljer.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024