Badrumspaket | Kommod 180cm | Dubbelhandfat | Dubbla speglar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Badrumspaket | Kommod med marmorbänkskiva, med stort handfat i vitt porslin, hylla, och speglar. Möbelpaket för badrum i snygg modern mörk design som gör sig väl i de flesta badrum.

Kommoden erbjuder rikligt med förvaring genom de tre stora rymliga lådorna som är utrustade med mjukstängning. En mörk bänkskiva i lyxig hållbar marmor och två stort runda handfat i vit keramik binder ihop den lyxiga designen.

I paketet ingår det en stor hylla i solid ek för montering under kommoden för förvaring av dagliga badrumsartiklar. Det ingår även i paketet två stycken speglar med en snygg mörk ram som kompletterar det moderna utseendet mycket väl.

 Blandare och bottenventil ingår ej men kan köpas till separat. Dimensioner Detta badrumspaket finns i följande storlekar och utföranden Tvättställ (BxDxH)150x50x35cm, alternativt 180x50x35cm Hylla (BxDxH) 170x50x30cm alternativt 200x50x30cm Spegel(BxH) 60x70cm x 2 Badrumsmöbler med gedigna material och konstruktion Kommodens bänkskiva är tillverkad i marmor, och samtliga skåp är tillverkade i 18mm tjock plywood vilket ger en stark och stabil konstruktion, medan samtliga luckor är tillverkade i 20mm tjock MDF.

Den medföljande hyllan för montering under kommoden är tillverkad i solid Ek. Fri hemleverans Då detta är en stor och otymplig produkt så bjuder vi på fri leverans direkt hem till dig. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024