Badrumspaket | Kommod 120cm | Med tvättställ, spegel och hylla

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Badrumspaket | Kommod med marmorbänkskiva, med stort handfat i vitt porslin, hylla, och spegel.. Möbelpaket för badrum i snygg modern design som gör sig väl i de flesta badrum.

Kommoden erbjuder rikligt med förvaring genom de två stora rymliga lådorna som är utrustade med mjukstängning (den större modellen är utrustad med tre lådor istället för två. En bänkskiva i lyxig hållbar marmor och ett stort runt handfat i vit keramik binder ihop den lyxiga designen.

I paketet ingår det även en stor hylla i solid ek för montering under kommoden för förvaring av dagliga badrumsartiklar  Blandare och bottenventil ingår ej men kan köpas till separat. Badrumsspegel medföljer Den medföljande badrumsspegelns storlek anpassas till den valda storleken på tvättställsskåpet, vilket ger ett symmetriskt och propert badrumspaket.

Dimensioner Detta badrumspaket finns i följande storlekar och utföranden Tvättställ (BxDxH)110x50x35cm, alternativt 120x50x35cm Hylla (BxDxH) 130x50x30cm alternativt 140x50x30cm Spegel(BxH) 110x70cm alternativt 120x70 Badrumsmöbler med gedigna material och konstruktion Kommodens bänkskiva är tillverkad i marmor, och samtliga skåp är tillverkade i 15mm tjock MDF vilket ger en stark och stabil konstruktion, medan samtliga luckor är tillverkade i 20mm tjock MDF. Den medföljande hyllan för montering under kommoden är tillverkad i solid Ek.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024