Badrumspaket | Kommod 120cm | Bänkskiva i svart kompositsten

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Möbelpaket för badrum Väggfäst badrumspaket i snygg modern design som gör sig väl i de flesta badrum. Här får du en kommod med bänkskiva i svart kompositsten, ett stort handfat i vitt porslin, en hylla och en spegel.

Kommoden erbjuder rikligt med förvaring genom de tre stora rymliga lådorna som är utrustade med mjukstängning. Bänkskivan i sober kompositsten med ett runt handfat i vit keramik binder ihop den lyxiga designen.

I paketet ingår det även en stor hylla i solid ek för montering under kommoden för förvaring av dagliga badrumsartiklar. Blandare och bottenventil ingår ej, men kan köpas till separat hos Outl1. Badrumsspegel medföljer Den medföljande badrumsspegelns storlek anpassas till den valda storleken på kommoden, vilket ger ett symmetriskt och propert badrumspaket.

Dimensioner Måtten skrivs i formatet bredden x djupet x höjden. Kommod 120 x 50 x 35 cm Hylla 130 x 50 x 3 cm Spegel (B x H) 110 x 70 cm Badrumsmöbler med gedigna material och konstruktion Kommodens polerade bänkskiva är tillverkad i exklusiv och hållbar kompositsten.

Komposit är ett dyrare material och gjort för att tåla badrummens miljö. Det tillverkas av olika sten- och marmorpulver som smälts samman under högt tryck - en process som gör ytan oerhört starkt och näst intill porfri, så att du slipper oroa sig för fläckar men ändå kan njuta av lyxen, den sobra stilen och känslan materialet ger.

Samtliga skåp är tillverkade i 18 mm tjock plywood vilket ger en stark och stabil konstruktion, medan samtliga luckor är tillverkade i 20 mm tjock MDF. Den medföljande hyllan för montering under kommoden är tillverkad i solid ek. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024