Badrumspaket | Kommod 101cm | Rund LED-spegel | Tuba

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Komplett möbelpaket för badrummet Inred ditt badrum med stil! I detta möbelpaket ingår en kommod med svart finish, en svart tvättställsblandare, ett keramiskt handfat med svart bottenventil, samt en stor rund spegel med inbyggd LED-belysning, dimmer och antifog-funktion Handfatet är elegant nedsänkt i kommoden, och både blandaren och bottenventilen harmonierar i matchande nyanser.

Omsorgsfullt utvalda material av hög kvalitet Tvättställsskåpet är tillverkat av tåligt MDF-material. Möbeln är elegant målad i svart med vertikala ribbor som ger en lugn och harmonisk känsla.

Här finns också en stor rymlig låda med mjukstängande funktion för smidig förvaring av allt som behövs i badrummet. Den mysiga LED-belysningen i spegeln ger en behaglig belysning utan risk för bländning.

Belysningen aktiveras med en integrerad touch-knapp i spegelglaset och kan dimras efter önskad ljusstyrka. Dessutom finns en inbyggd anti-fog-funktion som värmer spegelglaset och förhindrar imma när du har duschat varmt.

Även denna funktion aktiveras med en touch-knapp. Mycket smart! Kombinera gärna med sidoskåpet Tuba i samma design

Om du väljer att lägga till sidoskåpet direkt vid köp av detta badrumspaket så får du 688 kr rabatt på Tuba sidoskåp! Du kan välja till sidoskåpet ovanför Lägg i varukorgen-knappen ovan Dimensioner Möbelns olika moduler har följande mått (bredd x djup x höjd) Kommod 101 x 46,5 x 36,5 cm Spegel 80 x 80 cm .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024