Badrumspaket 100cm | Tålig sintrad sten | LED-spegel | Cirrus White

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Badrumsmöbel med LED-spegel och bänkskiva i sintrad sten Ge badrummet ett lyft med ett nytt tvättställ! Detta möbelkit har en bänkskiva som är tillverkad i mycket tålig sintrad sten, som med sin eleganta design gör sig väl i det moderna badrummet I köpet ingår även en kommod med vit finish, en tvättställsblandare, ett keramiskt handfat med bottenventiI och en rund spegel med lyxig inbyggd LED-belysning, dimmer och antifog-funktion.

Handfatet är nedsänkt i bänkskivan, och blandaren och bottenventilen går i matchande ton. Noga utvalda material i hög kvalitet Bänkskivan är tillverkad i sintrad sten, som är ett otroligt tåligt material som lämpar sig utmärkt i badrumsmiljö.

Sintrad sten är ett vackert och iögonfallande material, som dessutom är extremt motståndskraftigt mot repor, syra, kyla och värme. Det är också enkelt att rengöra eftersom det är ett icke-poröst material, vilket innebär att ytan inte behöver tätas och du slipper därför oroa dig för envisa fläckar.

Kommoden är gjord av tåligt MDF-material och är klädd med ett PVC-lager invändigt som skyddar möbeln mot fukt. Utsidan är målad vit med vertikala ränder som ger ett lugnt och harmoniskt uttryck.

Här finns tre luckor med mjukstängande funktion, där du kan förvara allt som hör badrummet till. Den mysiga LED-belysningen i spegeln ger ett behagligt ljussken utan risk för att bländas.

Belysningen tänds med en integrerad touch-knapp i spegelglaset och kan dimmas till den ljusstyrka som önskas. Det finns också en inbyggd anti-fog-funktion som värmer spegelglaset och undviker att imma uppstår när du har duschat varmt.

Även den aktiveras med en touch-knapp. Riktigt smart! Dimensioner Denna badrumsmöbel har följande dimensioner (B x H x D) Spegel 100 x 70 cm Kommod med handfat 100 x 58 x50 cm

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024