Badrumspaket 100cm | Kommod & sidoskåp i tålig MDF | LED-spegel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Badrumsmöbelpaket - Mattsvart Ge badrummet ett lyft med ett nytt möblemang! Detta möbelkit har en elegant och minimalistisk look med sin mattsvarta ton och utan utstickande handtag I köpet ingår en kommod med två mjukstängande lådor, ett högt sidoskåp med flera hyllplan, en tvättställsblandare, ett keramiskt handfat med bottenventiI och en stor lyxig spegel med inbyggd LED-belysning, dimmer och antifog-funktion.

Blandaren och bottenventilen går i matchande svart ton och ger ett stilrent helhetsuttryck. Underskåpet och sidoskåpet har gott om förvaring.

Kommoden har två stora rymliga lådor där du kan förvara allt möjligt som hör badrummet till. Sidoskåpet har två skåpluckor med hyllor där du kan dölja diverse hygienartiklar.

Både skåpluckorna och lådorna är mjukstängande med infasade handtag. De rymliga ytorna ger dig ett möbelset med lättåtkomlig och bekväm förvaring i en stilren design.

Noga utvalda material i hög kvalitet Kommoden är gjord av tåligt MDF-material och är klädd med ett melaminlager som skyddar möbeln mot fukt. Här finns två stora lådor med mjukstängande funktion, där du kan förvara allt som hör badrummet till.

Färgerna ger ett lyxigt uttryck. Den mysiga LED-belysningen i spegeln ger ett behagligt ljussken utan risk för att blända dig.

Belysningen tänds med en integrerad touch-knapp i spegelglaset och kan dimmas till den ljusstyrka som önskas. Det finns också en inbyggd anti-fog-funktion som värmer spegelglaset och undviker att imma uppstår när du har duschat varmt.

Även den aktiveras med en touch-knapp. Riktigt smart! Dimensioner Möblernas mått är som följer (bredden x djupet x höjden) Tvättställskåp/kommod 100 x 46 x 50 cm Sidoskåp 45 cm x 160 cm x 30 cm Spegel 100 x 80 cm Fri hemleverans Eftersom detta är en stor och otymplig produkt bjuder vi på fri leverans direkt hem till dig.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024