Badrumsmöbel | Oval LED-spegel | Kommod med blandare | Nimbo - 80 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Badrumsmöbel med LED-spegel Förhöj badrummets utseende med nya badrumsmöbler! Nimbo har en elegant vit design med detaljer i klassisk krom I möbelpaketet ingår en kommod med två mjukstängande lådor, en blandare i krom, ett keramisk handfat med bottenventil med pop-up-funktion, samt en oval spegel med inbyggd LED-belysning, dimmer och antifog-funktion.

Blandaren och bottenventilen matchar handtagen på lådorna och skapar en stilren helhet. Noga utvalda material av hög kvalitet Kommoden är tillverkad av tåligt MDF-material som borgar för god hållbarhet.

Här finns två stora lådor med mjukstängande funktion, perfekta för förvaring av allt som hör hemma i badrummet. Den mysiga LED-belysningen i spegeln ger ett behagligt ljus utan att blända.

Belysningen aktiveras med en integrerad touch-knapp i spegelglaset och kan dimras till önskad ljusstyrka. Det finns även en inbyggd antifog-funktion som värmer spegelglaset och förhindrar imma när du duschat varmt.

Även denna funktion aktiveras med en touch-knapp. Verkligen smart! Dimensioner Denna badrumsmöbel finns i två olika storlekar (B x H x D) Storlek 1 Kommod 60 x 46 x 50 cm | Spegel 110 x 45 cm Storlek 2 Kommod 80 x 46 x 50 cm | Spegel 110 x 50 cm Välj den storlek du önskar i rullgardinsmenyn ovan.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024