Badrumsmöbel marmor 120cm | LED-spegel med bluetooth

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvättställ i marmor + badrumsspegel med belysning och touch - Svart Tvättställ och tillhörande badrumsspegel i modern design, med inbyggd belysning i spegeln som ger ditt badrum ett rejält lyft! Tvättstället är tillverkad i stilren mörk marmor som ger möbeln en lyxig och exklusiv framtoning En hylla i samma bredd och längd som tvättstället samt även en hylla med smalare profil är även inkluderade för extra förvaring utan att ta för mycket plats.

Tvättstället levereras med ett undermonterat handfat tillverkat i vitt porslin. Tvättskålen är rundad utan några skarpa hörnor vilket gör rengöring väldigt enkel.

Blandare och bottenventil ingår ej men kan köpas till separat. Badrumsspegel medföljer Den medföljande badrumsspegelns är utrustad med LED-belysning som är placerad runt om spegelns yttre kant, och det frostade glaset ger ett mjukt och behagligt ljus.

Belysningen i spegeln styr du via dess integrerade touch display med dimmerfunktion eller via bluetooth. Badrumsspegeln är även utrustad med en anti-dimm funktion, som rensar bort imma på glaset efter exempelvis en varm dusch.

Dimensioner Detta möbelpaket finns i tre olika utföranden med tvättställ samt spegel i tre olika storlekar. Du väljer storlek på tvättstället i rullgardinsmenyn.

Spegelns mått anpassas till kommodens storlek och högskåpets mått är desamma oavsett utförande på kommod. Se exakta mått nedan Tvättställ (BxDxH) 80x55x65cm / 100x55x65cm / 120x55x65cm Spegel 60x60cm / 80x80cm / 80x80cm Badrumsmöbler med gedigna material och konstruktion Tvättstället är tillverkat i mörk marmor som är ett väldigt kraftfull och tåligt material, som kombinerat med det undermonterade handfatet ger en hållbar lösning i flera år framåt.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024