Badrumsmöbel 90cm | LED-spegelskåp | Marmorerad bänkskiva | Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Badrumsmöbel med LED-spegelskåp och bänkskiva i marmorerad sintrad sten Badrumsmöbel i vitt som med sin eleganta och samtidigt moderna design gör sig väl i de flesta badrum. Det finns gott om plats för förvaring i dess två utdragbara lådor med soft-close-funktion och på spegelskåpets hylla kan du förvara dina mest använda produkter.

Den vackra bänkskivan i sintrad sten med marmorerad finish har en tvättställsblandare, handfat i keramik med bottenventil och binder ihop den lyxiga designen. I badrumsmöbeln ingår även ett stort lyxigt spegelskåp med LED-belysning, dimmer-funktion och extra förvaring.

Dimensioner Denna badrumsmöbel finns även tillgänglig i svart och har följande dimensioner Spegelskåp 90 x 60 x 16 cm Badrumsmöbel 90 x 50 cm Noga utvalda material i hög kvalitet Möbelns bänkskiva är tillverkad i sintrad sten, som förutom dess iögonfallande design, är ett otroligt tåligt material som lämpar sig utmärkt i badrumsmiljö. Materialet är extremt motståndskraftigt mot repor, syra, kyla och värme samtidigt som det är enkelt att rengöra.

Sintrad sten är ett icke-poröst material, vilket innebär att det inte behöver tätas och man slipper därför oroa sig för fläckar. Det vita spegel- och förvaringsskåpet är tillverkat i tåligt MDF-material och den lyxiga LED-belysningen ger ett behagligt riktat ljus framåt och kan dimmas till den ljusstyrka som önskas. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024