Badrumsmöbel 80cm | Svart glasbänkskiva | LED-spegel | Cavum

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Badrumsmöbel Cavum med bänkskiva i svart glas Ge badrummet ett lyft med ett nytt tvättställ! Detta möbelkit har en bänkskiva som är tillverkad i svart glas, som med sin eleganta design gör sig väl i det moderna badrummet I köpet ingår även en kommod med grå finish, en tvättställsblandare, ett fristående keramiskt handfat med bottenventiI och en rund spegel med lyxig inbyggd LED-belysning, dimmer och antifog-funktion.

Blandaren och bottenventilen går i matchande ton för en enhetlig look. Noga utvalda material i hög kvalitet Bänkskivan är tillverkad i 15 mm tjockt svart glas, som lämpar sig utmärkt i badrumsmiljö med sin vackra reflekterande yta.

Det är också enkelt att rengöra eftersom det är ett icke-poröst material, vilket innebär att ytan inte behöver tätas och du slipper därför oroa dig för envisa fläckar. Kommoden är gjord av tåligt MDF-material och är klädd med ett melaminlager invändigt som skyddar möbeln mot fukt.

Utsidan är målad grå och ger ett lugnt och harmoniskt uttryck. Här finns två stora lådor med mjukstängande funktion, där du kan förvara allt som hör badrummet till.

Lådorna öppnas med en lätt tryckning och har därför inga utstickande handtag. Kommoden står på ben och behöver således inte monteras på väggen.

Benen är gjorda av svartlackerat stål. Smart LED-spegel Den mysiga LED-belysningen i spegeln ger ett behagligt ljussken som inte bländar.

Belysningen tänds med en integrerad touch-knapp i spegelglaset och kan dimmas till den ljusstyrka som önskas. Det finns också en inbyggd anti-fog-funktion som värmer spegelglaset och undviker att imma uppstår när du har duschat varmt.

Även den aktiveras med en touch-knapp. Riktigt smart! Dimensioner Denna badrumsmöbel har följande dimensioner (B x D x H) Spegel 80 cm i diameter Kommod 80 x 50 x 70 cm Höjd fristående handfat 17 cm

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024