Badrumsmöbel 80cm | LED-spegel med dimmer | Granitimitation

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Badrumsmöbel med lyxig LED-spegel Badrumsmöbel i modern design gör sig väl i de flesta badrum. Komodden kommer i en snygg grå granitimitaion och det finns gott om förvaring i dess två utdragbara lådor med soft-close-funktion.

Levereras komplett med svart tvättställsblandare och handfat i keramik med bottenventil. I badrumsmöbeln ingår även en spegel, som förutom den lyxiga LED-belysningen, även kommer med dimmer- och anti-fog-funktion.

För att underlätta vid sminkning och rakning har spegeln ett förstoringsglas, även det med belysning. Dimensioner Badrumsmöbeln finns i tre olika storlekar med följande dimensioner 60 cm spegel 60 x 80 cm, kommod 60 x 50 cm 80 cm spegel 80 x 60 cm, kommod 80 x 50 cm 100 cm spegel 100 x 80 cm, kommod 100 x 50 cm Smart anti-fog-funktion Med typiskt klimat för badrumsmiljöer i åtanke är spegeln utrustad med en smart anti-fog-funktion som gör att den inte immar igen när du duschar varmt.

Den imfria funktionen möjliggörs genom att baksidan på spegeln har försetts med en tunn film med inbyggda värmeslingor. När elslingorna värmer upp spegeln dunstar kondens och imma bort omedelbart.

Spegelns LED-belysning ger även ett behagligt riktat ljus framåt och kan dimmas till den ljusstyrka som önskas. Kommoden är tillverkad i tåligt MDF-material vilket ger en stabil och hållbar konstruktion och har ett stort handfat av keramik.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024