Badrumsmöbel 80cm | Kommod & LED-spegel | Velum grå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Badrumsmöbel med LED-spegel Ge badrummet ett lyft med ett nytt tvättställ! Detta möbelkit har en snygg grå ton med mässingsfärgade detaljer I köpet ingår en kommod med två mjukstängande lådor, en tvättställsblandare, ett keramiskt handfat med bottenventiI och en rund spegel med lyxig inbyggd LED-belysning, dimmer och anti-fog-funktion.

Blandaren och bottenventilen går i matchande ton med handtagen och ger ett stilrent helhetsuttryck. Handtagen och detaljerna på lådfronterna är gjorda av aluminium.

Noga utvalda material i hög kvalitet Kommoden är gjord av tåligt MDF-material. Utsidan är målad grå och ger ett lugnt och harmoniskt uttryck.

Här finns två lådor med mjukstängande funktion, där du kan förvara allt som hör badrummet till. Observera att det finns en utskärning i den översta lådan för att ge plats åt avloppsröret.

Handfatet är keramiskt och har rundade kanter på sidorna, vilket gör det lätt att hålla rent. Smart spegel Den mysiga LED-belysningen i spegeln ger ett behagligt ljussken bakom spegeln utan risk för att bländas.

Belysningen tänds med en integrerad touch-knapp i spegelglaset och kan dimmas till den ljusstyrka som önskas. Det finns också en inbyggd anti-fog-funktion som värmer upp spegelglaset och undviker att imma uppstår när du har duschat varmt.

Även den aktiveras med en touch-knapp. Riktigt smart! Dimensioner Denna badrumsmöbel finns i två olika storlekar och har följande dimensioner (B x H x D) Spegel 80 x 80 cm Kommod med handfat 80 x 46 x 50 cm Fri frakt - hela vägen hem till dig! Eftersom detta är en stor och otymplig produkt bjuder vi på leveransen hela vägen hem till din dörr.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024