Badrumsmöbel 80cm | Kommod & LED-spegel med dimmer | Virga

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stilrent möbelkit Virga Dags att renovera badrummet? I detta badrumspaket ingår allt du behöver ett vägghängt tvättställsskåp/kommod, ett fristående handfat med tvättställsblandare och bottenventil, och en badrumsspegel med inbyggd LED-belysning och smart anti-fog-funktion. Blandaren och bottenventilen går i matchande ton och knyter samman möbelkitet till en stilren helhet.

Noga utvalda material av hög kvalitet Kommoden är gjord av tåligt MDF-material som målats grått på utsidan, och är invändigt klädd med ett melaminlager som skyddar möbeln mot fukt. Här finns två stora lådor med mjukstängande funktion, där du kan förvara allt som hör badrummet till.

Observera att i den övre lådan finns en utskärning för avloppsröret. Den vita bänkskivan är gjord av konststen.

Den mysiga LED-belysningen i spegeln ger ett behagligt ljussken utan risk för att bländas. Belysningen tänds med en integrerad touch-knapp i spegelglaset och kan dimmas till den ljusstyrka som önskas.

Det finns också en inbyggd anti-fog-funktion som värmer spegelglaset och undviker att imma uppstår när du har duschat varmt. Även den aktiveras med en touch-knapp.

Riktigt smart! Dimensioner Tvättställsskåpet är 80 cm brett och 50 cm djupt LED-spegeln är 80 cm i diameter. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024