Badrumspaket | Kommod 90 cm | Sidoskåp & LED-spegel | Grå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Möbelpaket för badrum i harmoniskt grått Skapa vardagslyx i badrummet med det här stiliga badrumspaketet i lugn grå ton. Tvättställsskåp, högt sidoskåp och badrumsspegel med inbyggd LED-belysning, dimmer och antifog-funktion ingår i detta tjusiga badrumspaket.

Kommoden har två mjukstängande lådo som ger gott om förvaringsmöjligheter. Det höga sidoskåpet ger dig hela fem hyllplan att förfoga till förvaring av handdukar, toalettpapper, tvål och allt annat som hör badrummet till.

Självklart har även sidoskåpet en mjukstängande dörr. Den grå färgen ger denna möbelsamling ett städat och elegant uttryck.

Lådorna och skåpdörren har svart handtag. Blandare och bottenventil i svart ingår också i paketet.

Den stilrena designen gör sig väl i de allra flesta badrum, och passar dig som vill ha badrumsmöbler med lättåtkomlig och bekväm förvaring – utan att tumma på designen! Badrumsspegel med LED-belysning och anti-fog Den medföljande badrumsspegeln har inbyggd LED-belysning på varje sida som ger ett behagligt riktat ljus framåt Belysningen slås av och på med en integrerad touch-knapp i spegeln.

Med ångande badrumsmiljöer i åtanke är spegeln utrustad med en smart anti-fog-funktion som gör att den inte immar igen när du duschar varmt. Den imfria funktionen möjliggörs av att baksidan på spegeln har försetts med en tunn film med inbyggda värmeslingor.

När el-slingorna värmer upp spegeln dunstar kondens och imma bort omedelbart. Även anti-fog funktionen slås på- och av med en integrerad touch-knapp.

Badrumsmöbler med gedigna material och konstruktion Kommodens frontluckor, sidor och botten är tillverkade i MDF, som ger en mycket stabil och hållbar konstruktion. Insidan består av stryktålig melamin.

Dimensioner Måtten skrivs i ordningen längd x höjd x djup. Tvättställskåp/kommod 90 x 55 x 46 cm Högt sidoskåp 35 x 170 x 20 cm Spegel 90 x 70 cm (längd x höjd) Fri hemleverans Eftersom detta är en stor och otymplig produkt bjuder vi på fri leverans direkt hem till dig. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024