Sidan innehåller annonslänkar

Motorola VM855 Babyvakt med Wifi

Jämför produkt Motorola VM855 Babyvakt med Wifi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Motorola VM855 Babyvakt med Wifi i kategorin Babyvakter här hos oss.

Produktinformation

VM855 är en uppladdningsbar babymonitor med stor och tydlig färgdisplay på 5”. Kameran kan anslutas till ditt Wifi via appen Hubble (iOS/Android) för att kunna använda din mobil som skärm, oavsett om du är hemma eller inte.

Med digital zoom, panorering/tilt samt infrarött mörkerseende som ger en klar bild även under låga ljusförhållanden. Inbyggd temperaturmätare och med tvåvägskommunikation för trygg kontakt med ditt barn.

Upp till 300 meters räckvidd mellan enheterna. Levereras med kamera, föräldraenhet, 2 x nätadapter/laddare, samt monteringssats. .

Se gärna också

Motorola VM483 Video Babymonitor

Motorola VM483 är en babymonitor med en tydlig färgdisplay på 2.8” som hjälper till att hålla koll på barnet utan att störa. Kameran är utrustad med infrarött mörkerseende som ger en klar bild även under låga ljusnivåer. Med fjärrzoom kan du förstora bilden, för att inte missa några detaljer. Inbyggd temperaturmätare och med tvåvägskommunikation för trygg kontakt med ditt barn. 2.4 GHz FHSS för lång räckvidd (upp till 30 m) och säker kryptering. Levereras med kamera, föräldraenhet (med uppladdningsbart batteri) och 2 x nätadapter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Babyvakter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Trådlösa routrar

Trådlösa routrar från Asus

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter