Produktinformation

Det finns många saker vi människor önskar att skydda. Vissa saker finns i hemmet, medans andra saker är längre bort.

Därför är det viktigt att ha ett tillförlitligt säkerhetssystem för att övervaka de viktiga sakerna, oavsett var de finns. • Vår mest mångsidiga övervakningskamera kan ansluta till internet direkt via Wi-Fi eller med hjälp av ett SIM-kort.• Välj att ansluta direkt till Wi-Fi för ett tillförlitligt skydd hemma.

• För andra platser än i hemmet kan du använda ett SIM-kort för att ansluta övervakningskameran till internet.• Kameran kan dessutom växla mellan WiFi och SIM-kort, så om din Wi-Fi-anslutning slutar fungera, är ditt hem alltid är skyddat.• Den är 100 % trådlös vilket innebär att du kan montera den på platser även utan strömförsörjning.• Den har tydlig 1080p-bild och mörkerseende i färg innebär att du kan se aktiviteter i detalj även när det är mörkt.• Den har en inbyggd strålkastare och en siren, vilket innebär att du kan vidta åtgärder och skrämma bort inkräktare även när du inte är hemma. Arlo Go 2 är den mest mångsidiga övervakningskameran.

Anslut varsomhelst via Wi-Fi eller ett 4G-SIM-kort för att skydda alla platser – helt trådlöst. Montera på några minuter och strömma tydlig 1080p-bild i färg till din telefon – dygnet runt.

Få varningar när rörelse identifieras och om du ser något hot kan du fjärrutlösa den inbyggda sirenen eller strålkastaren för att skrämma bort inkräktarna. Anpassa varningarna för det område du vill skydda med hjälp av en Arlo Secure-prenumeration och välj om du vill få information om människor, djur, fordon eller paket.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024