Sidan innehåller annonslänkar
AMD

AMD Ryzen 9 7950X / 16 cores / 32 threads

Beställ AMD Ryzen 9 7950X / 16 cores / 32 threads på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AMD Ryzen 9 7950X / 16 cores / 32 threads inom kategorin AMD.

Produktinformation

AMD Ryzen 7000 SeriesVälkommen till den nya eran av prestanda. AMD Ryzen 7000-serien presenterar hastigheten "Zen 4" för gamers och kreatörer med ren kraft för att tackla alla spel eller arbetsflöden på den digitala lekplatsen.

Världens mest avancerade PC-processor för spelare och kreatörer utökar AMDs prestandaledarskap för att driva din PC. Ändra hur du spelarNär din dator har världens mest avancerade stationära processor för gamers kan du fokusera på det som verkligen betyder något att vinna på det digitala slagfältet.

Oavsett om du spelar de senaste titlarna eller väljer att spela en klassiker är AMD Ryzen™ 7000-seriens processorer ett kraftpaket för spel, med högpresterande "Zen 4"-kärnor. Med upp till 16 kärnor, 32 trådar, boostklockor på upp till 5,7 GHz2 och upp till 80 MB cache levererar AMD Ryzen 7000-seriens processorer revolutionerande prestanda.

De senaste teknologiernaOavsett om du 3D-renderar en högpolyscen, exporterar massiva videofiler eller visualiserar en arkitektonisk dröm är AMD Ryzen™ 7000-seriens processorer byggda för att jobba snabbt. Med tidsbesparande anslutningar som PCIe® 5.0-lagringsstöd, ultrasnabbt WiFi® 6E, AMD EXPO™-teknik, upp till 32 bearbetningstrådar och dedikerade videoacceleratorer, höjer din upplevelse med AMD Ryzen 7000-seriens processorer.Precision Boost 2Precision Boost 2 höjer automatiskt processorfrekvenserna för superladdad prestanda när du behöver det mest.Precision Boost OverdrivePrecision Boost Overdrive använder ditt moderkorts robusta design för att öka klockhastigheterna högre och längre och låter dig överklocka med en knapptryckning.Upplåst för överklockningJustera och finjustera din AMD Ryzen-processor för personlig prestanda med det robusta AMD Ryzen Master-verktyget.Framtiden för Ryzen™-processorerFå snabb "Zen 4"-prestanda med AMD Socket AM5-moderkort.De helt nya processorerna i AMD Ryzen 7000-serien är packade med toppmodern teknik för en enkelt modern dator.

Höjdpunkter inkluderar höghastighets-DDR5-minne, PCIe® 5.0-stöd, AMD EXPO™ one-touch minnesöverklockning och hypereffektiv 5nm-tillverkning. Sätt ett AMD Socket AM5-moderkort i hjärtat av din rigg för att dominera de spel du älskar idag och imorgon.

Se även andra produkter från AMD

Snabbfilter
AMD
ASUS
MSI
Visa fler
Sortera
Produkter från kända varumärken
Trådlösa routrar

Trådlösa routrar från Asus

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
GPU

GPU från MSI

Se alla produkter